Connect with us

Stiri externe

Actorii din Beverly Hills 90210, din nou împreună, după 30 de ani

Actorii din celebrul serial Beverly Hills 90210 s-au reunit după 30 de ani. Iată cum arată în prezent cei care îi interpretau pe Donna, Steve, Brandon, Brenda, David, Andrea și Kelly și cu ce ocazie s-au reîntâlnit recent!

Publicat

pe

Actorii din Beverly Hills 90210, din nou împreună, după 30 de ani

Serialul fenomen an anilor 90, Beverly Hills 90210, a făcut istorie. La acea vreme, actorii care făceau parte din distribuția acestui show de televiziune au devenit idolii adolescenților de peste tot.

Cu toții ne amintim de el cu drag, în special fiindcă a fost unul dintre primele astfel de seriale americane pentru adolescenți difuzate în România după 89.

Serialul a fost difuzat în perioada 1990 -2000. Zilele trecute, o parte din actorii primelor sezoane s-au reunit. Este vorba despre Ian Ziering (Steve), Tori Spelling (Donna), Jason Priesley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Brian Austin Green (David), Gabrielle Carteris (Andrea) și Jennie Garth (Kelly).

Reuniunea a avut loc cu ocazia „90s Con”, eveniment desfășurat în Tampa, Florida. Câțiva dintre actori au postat pe social media imagini de la eveniment.

Shannen Doherty, actrița care i-a dat viață personajului Brenda în serial, suferă de cancer în stadiul 4 cu metastaze. Aceasta a fost primită de public cu aplauze la scenă deschisă, fapt ce a emoționat-o profund. În lacrimi, ea a mulțumit audienței pentru primirea călduroasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tori Spelling (@torispelling)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennie 💛 (@jenniegarth)