Connect with us

Stiri externe

Actorul american Randall Paul, rol în producția italiană Garbage Man

Actorul american Randall Paul a ajuns în Puglia, Italia, acolo unde joacă un rol în producția italiană Garbage Man. Iată primele imagini de pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Actorul american Randall Paul, rol în producția italiană Garbage Man

Randall Paul, actor celebru la Hollywood, a ajuns în Italia. Starul filmează pentru Garbage Man, producție cinematografică ce poartă semnătura Alfonso Bergamo, Armando Festa și Craig Peritz.

Actorul american filmează în prezent în Puglia pentru următorul film produs de Riccardo Di Pasquale pentru Fenix Entertainment și Giangi Foschini pentru Gika Productions.

Randall Paul a jucat de-a lungul anilor în filme precum „Eyes Wide Shut” al lui Stanley Kubrick cu Tom Cruise și Nicole Kidman, „Four Weddings and a Funeral” cu Hugh Grant, „Black Butterfly” cu Antonio Banderas și „The Truth Lies in Heaven” de Roberto Faenza – Paolo Briguglia, Tony Sperandeo și Roberta Giarrusso.

Protagonistul filmului Garbage Man este un gunoier care locuiește într-un sat din sudul Italiei. Bărbatul, din dragoste pentru o femeie, decide să curețe societatea de toate tipurile de delincvență.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *