Connect with us

Stiri externe

Actorul care a ajuns pe Red Carpet cu cei șase copii mici ai lui

Atunci când te gândești la conceptul de red carpet, îți vine automat în minte un eveniment elegant la care participă vedete de top. Cu siguranță acest concept nu te duce cu gândul la mulți copii mici. Zilele trecute, un star de la Hollywood a apărut însă pe covorul roșu alături de soția sa și cei 6 copii pe care îi au împreună.

Publicat

pe

Actorul care a ajuns pe Red Carpet cu cei șase copii mici ai lui

Aglomerație mare pe covorul roșu al unui eveniment monden de la New York zilele trecute. Celebrul actor Alec Baldwin și-a făcut apariția pe red carpet alături de soția sa și cei șase copii pe care îi au împreună.

Actorul în vârstă de 65 de ani este căsătorit încă din 2012 cu Hilaria (39 de ani). Diferența de vârstă de 26 de ani dintre ei nu i-a oprit din a-și întemeia o familie frumoasă împreună. Cei doi au nu mai puțin de șase copii.

Este vorba despre micuții Carmen.(10 ani), Rafael (8 ani), Leonardo (6 ani), Romeo (5 ani), Eduardo (2 ani), María (2 ani) și Ilaria (11 luni).

Ieșirea în familie a fost imortalizată într-o fotografie de colecție pe care actorul a postat-o pe rețelele de socializare. „Gangs on New York”, este descrierea imaginii postate.

Advertisement

Alec și Hilaria Baldwin spun că nu plănuiesc să se oprească la șase copii, ci își mai doresc moștenitori.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *