Connect with us

Stiri externe

Actorul din serialul Friends, internat pentru a scăpa de dependența de droguri

Matthew Perry, actorul cunoscut din serialul Friends, s-a luptat ani de zile cu dependența de alcool și droguri. El însuși a dezvăluit recent că a avut grave probleme de sănătate din cauza acestor adicții, a fost internat și a ajuns chiar la un pas de moarte.

Publicat

pe

Actorul din serialul Friends, internat pentru a scăpa de dependența de droguri

Matthew Perry este celebru pentru rolul simpaticului Chandler din serialul Friends. Are în prezent 53 de ani, iar o lungă perioadă din viața sa s-a luptat cu dependența de droguri și alcool. Totul în spatele ușilor închise, în vremuri în care părea că viața lui merge ca pe roate. Recent, actorul a făcut declarații șocante. A fost la un pas de moarte din cauza acestor grave adicții.

Matthew Perry spune chiar că nu își mai amintește prea multe din perioada în care filma pentru Friends. Motivul? Era mai mereu sub influența substanțelor interzise.

Declarațiile au fost făcute în paginile cărții sale. Volumul este intitulat „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”.

În 2018, Matthew a fost operat pe colon. Motivul? Acesta se fisurase în urma consumului repetat de opioide. Atunci, medicii i-au dat șanse foarte mici de supraviețuire.

„Medicii au spus familiei mele că am 2% șanse să trăiesc. Am fost pus pe un aparat care face toată respirația pentru inimă și plămâni. Și asta se numește Ave Maria. Nimeni nu supraviețuiește”, a povestit el.

Advertisement

Finalul a fost însă unul fericit în cazul său. A reușit să scape cu viață. Asta după o operație grea și cinci luni petrecute în spital. De asemenea, nouă luni în care a fost nevoit să folosească o pungă de colostomie. Acela a fost momentul în care actorul s-a temut real pentru viața lui și a decis că e momentul să scape de dependențe.

De-a lungul anilor, a fost de nu mai puțin de 15 ori internat în clinici de dezintoxicare. Tot de aproape atâtea ori a fost operat la stomac. Simte însă că este acum pe drumul cel bun al recuperării.

„Cred că vor fi surprinși de cât de rău am ajuns în anumite momente și cât de aproape de moarte am fost. Spun în carte că, dacă aș muri, vestea i-ar șoca pe oameni, dar nu ar surprinde pe nimeni. Și acesta este un lucru înfricoșător”, a mai declarat el.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *