Connect with us

ADPM Cool

Actorul din The White Lotus are un apartament ca vila siciliană din serial

Michael Imperioli, actorul din producții precum The Sopranos sau The White Lotus are un apartament ce seamănă izbitor cu vila siciliană din serial. Iată cum arată spectaculoasa lui locuință!

Publicat

pe

Actorul din The White Lotus are un apartament ca vila siciliană din serial

Michael Imperioli este actor, scriitor și muzician. El joacă în serialul de succes The White Lotus, producție HBO, rolul unui producător de Hollywood dependent de sex care se află în vacanță în Sicilia cu tatăl și fiul său. De asemenea, actorul mai este cunoscut și pentru rolul său din The Sopranos.

Michael și Victoria Imperioli sunt căsătoriți de nu mai puțin de 27 de ani, având împreună doi copii: Vadim și David. Aceștia din urmă au 26, respectiv 22 de ani și sunt acum pe picioarele lor. Așa se face că Michael și soția sa locuiesc în prezent singuri într-un apartament cochet din New York.

Apartamentul seamănă izbitor cu vila siciliană din The White Lotus. Acesta a fost decorat chiar de soția actorului, Victoria, de profesie designer de interior. Colecția de opere de artă a celor doi este impresionantă.

„Pentru mine, acest apartament este un refugiu din lumea nebună. Este reprezentativ pentru trecut. Ar putea fi cu ușurință un apartament din epoca jazzului din New York. De fapt, chiar a fost construit acum o sută de ani”, a declarat Michael Imperioli.

Atunci când a fost construită, clădirea în care se află apartamentul a fost gândită ca hotel, nu ca spațiu de locuințe. Tocmai de aceea, Victoria a decorat spațiul având drept inspirație un apartament elegant dintr-un hotel de lux.

Foto: Architectural Digest

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *