Connect with us

Stiri Interne

Exclusiv! Adela Popescu, despre castingul pentru „Numai iubirea”!

Adela Popescu si-a adus aminte, in exclusivitate pentru ADPM, de primul casting important din viata ei, si anume acela pentru prima telenovela romaneasca, „Numai iubirea”. Desi initial a dat proba pentru rolul jucat in cele din urma de Oana Zavoranu, regizorul si producatorii serialului au construit pana la final un nou personaj, special pentru ea.

Publicat

pe

adela-popescu-numai-iubirea2

Adela Popescu a cunoscut celebritatea odata cu primul sau rol intr-o telenovela romaneasca, intitulata „Numai iubirea”. A jucat atunci rolul Alinei, sora cumintica a vulcanicei Andreea Damaschin (Oana Zavoranu) si iubita pictorului Victor (Dan Bordeianu). Putini stiu insa ca, in momentul in care s-a prezentat la casting, Adela a dat proba pentru rolul jucat pana la urma de Oana Zavoranu. Si fiindca nu se potrivea acelui personaj, iar regizorul si producatorii au placut-o extrem de mult, fiind convinsi de talentul ei, au construit un personaj special pentru ea.

adela-popescu-numai-iubirea

„Eu imi amintesc exact si cum eram imbracata la primul meu casting, cel pentru ’Numai iubirea’. Stiu ca am dat proba cu Iurie Darie, iar textul meu era cel al Oanei Zavoranu. Desigur, fata nu ma ajuta, adica nu aveam cum sa fiu mai buna decat Oana Zavoranu, dar pentru ca regizorul m-a placut foarte mult si si-a dat seama ca am potential, impreuna cu Ruxandra Ion a inventat un personaj- sora Oanei Zavoranu, iubita lui Victor (Dan Bordeianu). Asa a inceput totul. Mai intai cu o secventa la doua saptamani, apoi cu o secventa pe zi, apoi cu 5 secvente pe zi, iar apoi aproape in toate secventele apaream pentru ca a crescut foarte mult personajul”, ne-a declarat Adela Popescu.

Pentru a convinge ca trebuie sa primeasca acel rol, Adela nu a facut rabat de la nimic si dezvaluie ca acesta este unul dintre principalele aspecte in ceea ce priveste actoria. Trebuie sa te lasi complet purtat de val si sa lasi de-o parte orice teama sau rusine.

adela-popescu-numai-iubirea1

„Stiu ca am facut ca nebuna la casting. Asta este una dintre conditiile principale de care trebuie sa tii cont atunci cand te apuci de actorie. Trebuie sa faci tot ce-ti cere regizorul, sa te arunci cu totul si sa nu-ti fie rusine de nimic! Te pune sa stai in cap, sa injuri, sa scoti limba, sa urli, sa plangi, nu trebuie sa ai nicio opreliste!”, adauga actrita.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *