Connect with us

Stiri Interne

Adela Popescu a plecat dupa Radu Valcan in Thailanda!

Adela Popescu s-a hotarat sa il ia prin surprindere pe logodnicul ei, Radu Valcan, astfel incat i-a facut o vizita surpriza in Thailanda, acolo unde acesta filmeaza pentru reality show-ul “Insula iubirii”.

Publicat

pe

adela-popescu-thailanda

Adela Popescu s-a hotarat sa ii faca o surpriza logodnicului ei, Radu Valcan, si sa il urmeze in Thailanda, acolo unde filmeaza pentru reality show-ul “Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzat de Antena 1. Cu aceasta ocazie si-a organizat si o vacanta “ca fetele”, impreuna cu verisoara ei, dupa cum povesteste pe blogul sau.

adela-popescu-thailanda3

“M-am hotarat sa vin in Thailanda mai repede. Si nu ti-am spus pana acum, pentru ca stiu cat esti de ocupat si nu voiam sa iti bati capul cu asta. Plus ca pe ‘Insula iubirii’, griji iti trebuie tie. Dar pe aceasta cale te anunt ca am lasat totul in regula acasa”, incepe Adela scrisoarea adresata iubitului ei pe blogul personal.

adela-popescu-thailanda1

Adela a plecat catre Radu mai devreme decat era prevazut, impreuna cu verisoara ei, Ioana Scarlatescu: “L-am sunat pe Pasha si mi-a rezervat bilete de avion si cazare in Bangkok. In zona Sukhumvit, unde am stat noi anul trecut. O sa iti las pe mail adresa exacta, in caz ca am telefonul descarcat si te panichezi. A! Ionuca e cu mine, a vrut si ea sa vada Bangkok-ul de pe terasa de la Sirocco. Iti scriu si maine. Probabil de pe rooftop-ul hotelului, nu de pe gramada de moloz de pe care erai obisnuit sa te contactez. Ah, mi-era dor de o vacanta ‘ca fetele’! Ca o sa fim cuminti nu e cazul sa-ti mai spun, nu?”, a adauga Adela.

adela-popescu-thailanda2

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *