Connect with us

Stiri Interne

Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au tăiat moțul băiatului lor. Iată ce a ales Alexandru de pe tăviță!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat petrecerea de tăiere a moțului, la un an de când băiatul lor, Alexandru, a venit pe lume. Iată ce a ales micuțul de pe tăvița cu obiecte.

Publicat

pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au tăiat moțul băiatului lor. Iată ce a ales Alexandru de pe tăviță!

Alexandru, băiatul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit de curând un anișor, astfel că părinții săi au organizat petrecerea tradițională a tăierii moțului. Conform tradiției, în cadrul acestui eveniment, cel mic este îndemnat să aleagă obiectul preferat din mai multe așezate pe o tăviță. Obiectele alese ar reprezenta, conform superstiției, viitorul lui profesional.

„A fost o petrecere de oameni mari, cu câțiva copii invitați la un loc de joacă. I-am pus de toate. A ales banii, a ales cheia de la mașină și telefonul. Crede-mă că nu pot să-ți descriu cât i-am pus cartea în față, cum i-o împingeam, o tot învârteam pe lângă el, ca să o ia. Îi spuneam că vreau să câștige banii prin muncă. Eu l-am îndrumat către carte, către lectură, dar nu a vrut. Sub nici o formă nu a vrut. Am pus și o șurubelniță acolo. Crede-mă, eu am fost onestă, dar pe astea trei le-a ales. Pe restul le lua și le arunca”, a declarat Adela pentru Libertatea.

Te iubim ❤️ #alexandru #party @raduvalcan @lafincaalioli

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Advertisement

After party :))) 🎈 #liniste #sedoarme #invitatilaziualuialexandru

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea! - ADPM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *