Connect with us

Stiri Interne

Adelina Pestrițu, tunsoare scurtă după carantină

Adelina Pestrițu a declarat întotdeauna că preferă tunsorile scurte în detrimentul părului lung. Așa că, după carantină, a dat fuga la salonul hairstylistului Adrian Perjovschi de unde a ieșit cu o tunsoare nouă, extrem de cool!

Publicat

pe

Adelina Pestrițu, tunsoare scurtă după carantină

Adelina Pestrițu și-a surprins ieri fanii de pe Instagram cu o schimbare de look. O schimbare destul de radicală! Vedeta a renunțat la părul lung și afișează acum o tunsoare scurtă foarte cool.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Feeling good ✌🏽 #haircut #newlook #brunette #hair #shorthair #shorthairdontcare #shorthairstyle #hairstyles

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Adelina Pestritu, prima sedinta foto cu fetita ei! Iata cum au pozat cele doua!

Adelina este cunoscută pentru faptul că se reinventează mereu. Dar și pentru faptul că preferă tunsorile scurte în detrimentul părului lung. Asta chiar dacă unii internauți îi spun că este mai feminină și mai frumoasă atunci când își lasă părul să crească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am facut-o!!! 💇🏻‍♀️ #newlook #haircut Pentru mine 2020 este un an al schimbarilor si asta ma face sa-mi doresc sa ma transform in cea mai buna versiune a mea. Astfel m-am reintors la tunsoarea care m-a facut in urma cu 4 ani sa ma reinventez si sa imi demonstrez mie ca feminitatea sta in atitudine, NU in par si tocuri. ✌🏽🥂 Asadar, va fac cunostinta cu noua Adelina Pestritu 🤝 P.S. Tie cel care ma urmaresti iti recomand sa faci tot ce tine de tine pentru a te simti bine in pielea ta. De acolo pleaca multumirea de sine si fericirea. ⚡️💫 With L.O.V.E, Eda🤍 Merci @adrianperjovschi ca intotdeauna iei parte la nebuniile mele. Esti un prieten de elita 🤪

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Noua tunsoare o prinde de minune pe Adelina Pestrițu. Este extrem de cool și are un aer fresh, perfect pentru sezonul cald. Mândră de noul său look, Adelina a postat deja câteva fotografii pe contul ei de Instagram.

„Am făcut-o!!! Pentru mine, 2020 este un an al schimbărilor. Și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel, m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez. Și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.