Connect with us

Carusel

Adevarul despre „demisia” Crinei Abrudan de la Antena!

Crina Abrudan infirma zvonurile cum ca s-ar fi dat demisia de la Antena 1 si spune ca este inca angajata postului si, desi nu mai prezinta jurnalele de stiri sportive, inca asteapta oferte ca sa simta ca evolueaza in cariera.

Publicat

pe

crina-abrudan-antena-1

Crina Abrudan nu a privit, se pare, cu ochi buni avansarea Geaninei Ilies de la postul de prezentatoare de stiri sportive la cel de prezentatoare a jurnalelor de stiri de weekend.

Mai veche in trustul din Baneasa decat Ilies, Crina a considerat ca ar fi fost firesc sa primeasca ea aceasta propunere de a avansa in cariera, mai ales ca isi dorea acest lucru de mult timp.

geanina-ilies-daniel-osmanovici

 

Din pacate, vazand cum mai nou-venita a fost privilegiata de sefi, Abrudan a intrat, se pare, intr-o perioada de depresie, accentuata si de despartirea de iubitul ei, Gabi Popescu.

crina-abrudan-gabi-popescu1

 

Si cum o „nenorocire” nu vine niciodata singura, jurnalele de stiri sportive s-au imputinat considerabil, astfel ca in prezent se vede fara niciu proiect pe TV.

 

Crina recunoaste ca a incheiat colaborarea cu departamentul sport, dar ca este inca angajata trustului si spune ca asteapta sa primeasca noi oferte de a prezenta o emisiune sau un jurnal de stiri la Antena 1, mai ales ca a dovedit ca este fidela postului la care lucreaza de atat timp.

crina-abrudan-antena

 

„N-am fost data afara, n-am plecat, sunt in continuare angajata Antenei 1. In ultimul an, activitatea la sport s-a restrans foarte mult. Se spune ca am fost angajata GSPTV, nu e adevarat! Periodic, prezentam si noi, de la Antena 1, stiri la GSPTV. S-au scos si acolo jurnalele live. In aceste conditii, imi doresc si eu sa evoluez din punct de vedere profesional.

Nu prea mai aveam unde sa evoluez daca sportul si-a restrans considerabil activitatea. E adevarat ca s-a incheiat colaborarea mea cu departamentul sport, dar e poveste de vreo doua luni de zile.

Eu de un an de zile le spun ca nu-mi mai gasesc locul aici, nu mai sunt jurnale mari la sport, nu mai erau provocari si, pur si simplu, nu ma mai simteam bine la locul de munca.

In ultima vreme nu am mers cu placere la job pentru ca nu mai aveam nicio satisfactie. Pot mai mult si vream mai mult, acum e prea putin pentru mine!”, a declarat ea pentru ziarulring.ro.