Connect with us

Stiri Interne

Adevărul despre fetița înfiată de Paula Seling. Ce povestește artista!

Paula Seling a luat pe toată lumea prin surprindere la finele anului trecut, atunci când a dezvăluit public, pentru prima oară, că a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani. Care este adevărul despre fetița înfiată de Paula Seling? Iată ce povestește artista!

Publicat

pe

Adevărul despre fetița înfiată de Paula Seling. Ce povestește artista!

În ultimele zile ale lui 2022, Paula Seling a ales să împărtășească public una dintre cele mai mari împliniri ale vieții sale. Artista are o fetiță în vârstă de nouă ani pe care a ținut-o până acum departe de lumina reflectoarelor. A ales să îi protejeze intimitatea fetiței pe care a adoptat-o pe când aceasta avea doar trei anișori. Vestea a luat atunci pe toată lumea prin surprindere.

Chiar dacă mariajul artistei cu Radu Bucura a ajuns la final, cei doi păstrează o relație frumoasă de dragul fetiței pe care o au împreună. Totul este frumos acum, iar micuța Elena este deja de atâția ani parte din sufletul Paulei.

Cât de dificil a fost însă procesul de adopție?

„Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede. Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi.

Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a declarat Paula Seling pentru Revista Viva.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)

Paula Seling are doar cuvinte de laudă despre fetița ei, Elena.

„Elena e perfect adaptată vieții de familie și regulilor casei noastre. E veselă, energică, sociabilă, iubitoare, muncitoare, creativă și sigură pe ea. Îi plac matematica și desenul, dansează și, uneori, cântă prin casă. Suntem extrem de apropiate și ne place să ne provocăm una pe alta. Am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, a adăugat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)

În perioada Sărbătorilor, artista a lansat chiar și un videoclip în care apare alături de Elena.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *