Connect with us

Stiri Interne

Adi Sina, pe urmele lui Salman Khan

Talentul lui Adi Sina este extrem de apreciat de producatorii din India, care i-au cerut artistului roman sa compuna o piesa pentru coloana sonora a unui film bollywoodian. Acesta este doar inceputul unei frumoase colaborari, iar Adi are toate sansele sa devina in India la fel de celebru precum Salman Khan.

Publicat

pe

adi-sina-salman-khan

In ultima vreme, lui Adi Sina pare sa ii mearga din ce in ce mai bine. Artistul are o viata de familie fericita alaturi de frumoasa Anca Serea, cea care urmeaza ca in curand sa ii mai daruiasca un copil si sa ii devina oficial sotie, iar cariera lui este pe o continua panta ascendenta.

Recent, artistul a fost contactat de cativa producatori importanti din India pentru a compune o piesa ce va urma sa apara pe coloana sonora a unui film bollywoodian.

Dupa cum infomeaza WOWbiz.ro, se pare ca aceasta colaborare merge de minune, iar Adrian Sina va pleca in curand in India pentru a sustine o serie de concerte si pentru a lega noi relatii cu producatorii de acolo.

Continuand tot asa, Adi are toate sansele ca, in scurt timp, sa capete acolo o notorietate asemanatoare cu cea de care se bucura Salman Khan.