Connect with us

Evenimente

Adina Buzatu, prezentare de moda cu oameni obisnuiti pe Aeroportul Otopeni! Vezi ce se poarta primavara asta!

Adina Buzatu a surprins pe toata lumea, realizand o prezentare de moda neobisnuita si neasteptata pe Aeroportul Otopeni. In plus, nu a folosit modele profesioniste, ci in tinutele gandite de ea au defilat chiar angajatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Publicat

pe

adina-buzatu-prezentare-aeroport

Adina Buzatu a reusit sa bulverseze traficul pe Aeroportul Otopeni, dar nu din pricina vreunor mofturi de vedeta, ci a surprizei pe care a pregatit-o celor care se aflau la ora cu pricina in aeroport. Asa se face ca pasagerii care se indreptau spre portile de imbarcare sau, dimpotriva, reveneau in tara din diverse colturi ale lumii, au asistat la o prezentare de moda cu totul speciala, semnata Trends by Adina Buzatu. Ineditul a constat nu doar in tinutele superbe concepute de cunoscuta stilista ci si in faptul ca protagonistii acestui fashion show au fost chiar angajatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Astfel, in aplauzele celor prezenti, angajatii departamentelor Trafic Sol, Relatii Publice, Protocol, Audit Intern, Juridic, Buget si Analiza Statistica, au demonstrat ca este foarte simplu sa tii pasul cu moda, atunci cand tinutele vestimentare sunt alese in mod corect si adaptate nu doar aspectului fizic, ci si personalitatii celui care le poarta, dar si faptul ca in primavara aceasta se poarta mai mult ca oricand naturaletea, lucru confirmat de Mirela Vescan si echipa ei, care s-au ocupat de machiajul doamnelor, dar si de echipa de hairstilisti ,,Abbate”, care au realizat coafurile pentru acest eveniment.

,, Astazi nu am prezentat o colectie, ci am imbracat in stilul Trends by Adina Buzatu atat domni cat si doamne cu varste diferite, preocupari diferite si aspect fizic complet diferit, adaptand tinutele la particularitatile fiecaruia. Reprezint in exclusivitate in Romania 52 de branduri internationale de succes ale caror colectii vaste imi permit sa ofer solutii pentru absolut orice tipologie. Acesta este si motivul pentru care am refuzat sa fac o prezentare cu modele profesioniste, lansand aceasta invitatie angajatilor Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, dorind totodata sa si punctez faptul ca nu sunt designer, ci stilist. Nimeni nu e perfect si nu ar trebui sa fie, tocmai din diversitate se naste frumusetea. Haideti sa evitam stereotipurile si regulile si sa ne punem in evidenta atuurile printr-o tinuta potrivita”, a povestit Adina Buzatu.

Amfitrionul evenimentului a fost Silviu Biris, iar Stephan Pelger, Lucian Mandruta, Crina Matei, Nico si Mihai Gruia au venit special la aeroport pentru a lua parte la evenimentul Trends by Adina Buzatu. Nici Mihai Sturzu nu a ratat ineditul fashion show, grabindu-se apoi spre poarta de imbarcare pentru a prinde avionul.

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *