Connect with us

Stiri Interne

Adio anorexie! Bianca Drăgușanu are, în sfârșit, o siluetă normală!

S-au dus vremurile când Bianca Drăgușanu șoca prin trupul ei anorexic. De când a devenit mamă, starleta a pus câteva kilograme bune are o siluetă normală și chiar colăcei de grăsime în talie. Iată cele mai recente fotografii!

Publicat

pe

Adio anorexie! Bianca Drăgușanu are, în sfârșit, o siluetă normală!

Bianca Drăgușanu stârnea, în urmă cu câțiva ani, multe critici și comentarii răutăcioase la adresa siluetei sale. Starleta se încăpățâna să aibă un trup aproape anorexic, o talie de viespe și coastele la vedere.

Era pe atunci mereu un subiect pentru presa de tip tabloid și avea astfel parte de o expunere mediatică consistentă.

Încăpățânarea de a face tot posibilul pentru a ajunge în acea formă i-a cauzat chiar și probleme de sănătate, nu puține fiind cazurile în care a leșinat în culisele emisiunilor TV.

Anii au trecut, iar, de când a devenit mamă, trupul ei a trecut prin schimbări notabile. Din fericire, în direcția bună. Bianca a pus acumulat kilograme bune și are în prezent o siluetă încadrată în limite normale.

Este feminină, nu mai seamănă cu o păpușă Barbie și prezintă chiar mici colăcei de grăsime în talie. Dovadă și fotografiile realizate de papparazzi Click pe plaja din Mamaia.

In love with my black swarovski sunglasses 💎🖤😎 from👉@crystalfashion.ro

A post shared by Bianca Dragusanu (@biankdragusanu) on

Best hair extensions clip-on @extensiideparoskar 👑🍀💚🎬

A post shared by Bianca Dragusanu (@biankdragusanu) on