ADPM Travel
ADPM COOL! Afla care sunt cele mai bune restaurante din lume in anul 2013! Partea 2!
Atunci cand iti propui sa pleci intr-o vacanta de neuitat, cu siguranta te informezi si referitor la cele mai bune restaurante pe care le vei gasi in locatia aleasa de tine. Este foarte important ca in destinatia cu pricina sa intalnesti locatii frumoase in care sa poti servi preparate din cele mai fine. Astazi, ADPM iti prezinta cele mai cool restaurante ale anului 2013, un top realizat de Conde Nast Taveller.
Ultraviolet – Shanghai
Creat de francezul Paul Pairet, restaurantul Ultraviolet reprezinta cea mai hip locatie din Shanghai si ofera o experienta culinara unica. Mesenii sunt adusi aici, in aceasta locatie strict secreta, dupa ce s-au adunat intr-un punct stabilit in prealabil.
Fiecare dintre felurile de mancare este acompaniat de proiectii video si jocuri de lumini si sunete special alese pentru a accentua ingredientele si aromele preparatelor.
Northern Spy – New York
Toti oamenii (grupuri de prieteni, turisti, indragostiti, singuratici) prefera acest restaurant pentru atmosfera extraordinara si mancarea tipic americana.
Duminica seara, Northern Spy pune la dispozitia clientilor sai o oferta speciala – cina cu trei feluri de mancarea la doar 24 de dolari!
Nici macar celebritatile nu ocolesc aceasta locatie minunata. Jesse Eisenberg, actorul din pelicula „The Social Network” poate fi adesea vazut cinand la Northern Spy din New York.
Da Adolfo – Positano, Italia
Pentru un pranz la malul marii, trebuie sa ajungi macar o data pe plaja Laurito. Se afla la distanta de doar 10 minute de mers cu barca din Positano, o locatie perfecta in care veti gasi restaurantul Da Adolfo.
Specialitatile locale si cele mai bune vinuri va sunt servite de catre chelneri in picioarele goale, meniul este scris cu creta pe tabla. Cateva dintre preparatele speciale? Mozzarela pe gratar servita pe frunze de lamai, midii cu sos de usturoi si rosii, etc.
Mai mult decat atat, aveti posibilitatea sa va relaxati in tihna dupa masa, pe unul dintre baldachinele de pe plaja.
Malarpaviljongen – Stockholm
Fie ca preferi hering prajit ori un burger halloumi, aceasta locatie superba inconjurata de flori si salcii este alegerea perfecta. De asemenea, poti savura un vin bun pe unul dintre cele trei pontoane plutitoare.
Relaxant si linistitor pe zi, magic pe timp de noapte – restaurant Malarpaviljongen!
Atrio – Caceres, Spania
Iata trei motive bine intemeiate pentru care trebuie sa vizitati restaurantul lui Juan Antonio Perez: arhitectura moderna, lista de vinuri (una dintre cele mai bune din lume, conform Wine Spectator) si bucataria extraordinara (2 stele Michelin).
Brunswick House Cafe – Londra
Chef Jackson Boxer pregateste mereu unele dintre cele mai gustoase preparate specific britanice, folosindu-se de ingrediente fresh in combinatii uluitoare. O locatie spectaculoasa situata intr-unul dintre cele mai aglomerate cartiere din sudul Londrei.
The Crow’s Nest – Montauk, New York
Acest restaurant a fost unul dintre cele mai cautate din Montauk inca din momentul deschiderii sale, in vara anului 2010.
Locatia superba si decorul rustic sunt absolut fermecatoare, cocktailurile sunt extraordinare, iar preparatele cu fructe de mare sunt delicioase!
Gunpowder – New Delhi
Acest restaurant face parte din Hauz Khas, unul dintre cele mai cool cluburi ale momentului in New Dehli. Este o locatie simpla si destul de greu de gasit, dar totusi reuseste sa se aglomereze pana la refuz in fiecare seara.
Restaurantul Gunpowder se afla la inaltime si ofera o vedere superba a lacului si a parcului din imediata apropiere. Atmosfera este una extrem de relaxanta, iar preparatele indiene sunt pregatite cu minutiozitate de catre Chef Satish Warier.
Tippling Club – Singapore
Unul dintre cele mai apreciate restaurante din Singapore, Tippling Club se diferentiaza prin bucataria deschisa si terasa decorata precum o padure tropicala.
Chef Ryan Clift pregateste o serie de perparate delicioase, care par a fi pe placul tuturor celor ce trec pragul restaurantului.
Porteno – Sydney
Un restaurant argentinian cu o bucatarie exceptionala sub maiestria proprietarilor si chef-ilor Ben Milgate si Elvis Abrahanowicz!
La Pineta – Toscana
Chef Luciano Zazzeri, fost pescar, si-a castigat notorietatea gratie modului in care prepara fructele de mare. Isi foloseste maiestria pentru a gati cele mai gustoase preparate in aceasta locatie de vis – retsaurant La Pineta!