Connect with us

News

ADPM Special: Starurile care vor face legea in 2011!

S-au facut remarcati in 2010 printr-o serie de proiecte, iar specialistii in entertainment se refera la ei ca la viitoarele mari staruri din Cetatea Filmului. Va invitam sa cititi un reportaj special despre viitoarele nume mari de la Hollywood.

Publicat

pe

Drumul lor spre succes este pavat cu caramizi galbene! Dupa un 2010 foarte bun, cativa noi-veniti in industria de entertainment americana se pregatesc pentru a deveni marile nume de pe afisele filmelor create la Hollywood.

Britanica Rosie Huntington-Whiteley nu este numai un model fierbinte al casei Victoria’s Secret ci si o actrita in devenire. Rosie a jucat anul trecut in „Transformers” si are deja noi proiecte la activ. In plus, Rosie se iubeste si cu cine trebuie: cu actorul de filme de actiune Jason Statham. Cu siguranta, Rosie este un nume de care vom auzi mai multe in 2011.

Zach Galiafianakis s-a facut remarcat in urma rolului din comedia „The Hangover”, iar anul trecut a jucat alaturi de Robert Downey Jr. in comedia „Due Date”.  Zach a stranit atentia tabloidelor americane dupa ce a fumat marijuana in show-ul lui Bill Maher. In 2011, Zach revine in atentie odata cu „The Hangover 2” si isi va imprumuta vocea unuia dintre personajele din filmul animat „Puss In Boots”.

Elle Fanning este sora de doar 12 ani a Dakotei Fanning, care inca nu a avut roluri foarte importante. In 2011 insa, Elle va aparea in filmul Sophiei Coppola, „Somewhere”, si mai are contractate deja roluri in alte patru pelicule. La sfarsitul lui 2011, cu siguranta lumea o va cunoaste mai bine pe Elle.

Despre Gareth Hedlung se spune ca va deveni unul dintre cele mai ravniti barbati din Cetatea Filmului. Gareth a stranit deja atentie mediatica odata cu rolul sau din „Tron:Legacy” si va aparea alaturi de Gwyneth Paltrow in pelicula „Country Strong”, care va avea premiera in luna ianuarie.

Advertisement

Frumoasa Emma Stone a aparut pana acum in pelicule precum „Zombieland” sau „Super Bad” insa anul 2011 o va propulsa in randurilor noilor staruri odata cu rolul principal din „Spiderman”. Pe langa filmul cu Omul Paianjan, Emma mai are deja inca trei filme programate pentru anul acesta.

Jesse Eisenberg a punctat deja un rol important in anul 2009 in pelicula „The Social Network”, Jesse jucandu-l pe fondatorul retelei Facebook. In ceea ce priveste prestatia lui, criticii de film spun ca este foarte probabil ca Jesse sa primeasca si o nominalizare la Oscar. Pentru 2011, Jesse are contractate deja trei filme si va juca si in „Zombieland 2”.

Nepoata Juliei Roberts, Emma Roberts, si-a inceput cariera inca de mic copil cu roluri in pelicule precum „Aquamarine” sau „Hotel for Dogs”. In 2011 este de asteptat ca Emma sa intre in mainstream odata cu rolul ei din „Scream 4”.

Talulah Riley a devenit cunoscuta in anul 2010 datorita rolului din „Inception”. Actrita britanica a punctat anul trecut si o coperta pentru revista Esquire, iar in 2011 va juca alaturi de Vince Vaughn si Kevin James in pelicula „The Dilemma”.

 

Advertisement

Andrew Garfield este un nou actor care s-a facut remarcat odata cu rolul din „The Social Network”. Andrew va starni mare interes in 2011 odata ce il va juca pe Spiderman in pelicula care continua franciza.

La doar 10 ani, fiica lui Will Smith, Willow Smith, este deja un idol printre copiii de varsta ei. Aceasta a jucat in filmul „Whip My Hair”, iar prestatia ei a fost aplaudata chiar si de cei mai temuti critici de film.

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *