Connect with us

ADPM Coffee Break

ADPM Vintage: De ce a plecat Bobby (Patrick Duffy) din serialul Dallas

Patrick Duffy a devenit cunoscut în întreaga lume prin rolul legendarului Bobby Ewing din serialul fenomen Dallas. Iată de ce a ales să părăsească însă, la un moment dat, producția care l-a făcut celebru.

Publicat

pe

ADPM Vintage: De ce a plecat Bobby (Patrick Duffy) din serialul Dallas

Dallas va rămâne mereu unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor. O lume întreagă a urmărit, vreme de 14 sezoane, aventurile unor personaje legendare precum JR, Bobby, Pamela ori Sue Ellen. Cu siguranță vă aduceți aminte de momentul în care Bobby a fost ucis, părăsind serialul care l-a făcut celebru.

„Nu am intenționat să mai revin. Tocmai de asta, împreună cu producătorii, am decis că Bobby trebuia să moară într-un mod eroic. Să moară salvând o viață”, a povestit Patrick Duffy pentru Huffington Post.

De ce a plecat Bobby din Dallas?

„Am plecat pentru că lucrasem deja la serial 7 ani. Contractul meu fusese făcut pe 7 ani. Era evident un show de ansamblu. M-am gândit că era momentul perfect să plec, în plină glorie, și să âncep să fac ceva al meu. Am plecat, dar altceva nu s-a întâmplat. Un fiasco tipic atunci când vine vorba despre deciziile pe care le iau în materie de business. Am decis apoi să revin. M-au rugat să o fac și am realizat că e cel mai bun lucru pe care îl pot face. În plus, acolo eram alături de cei mai buni prieteni”, a mai mărturisit Patric Duffy.

Advertisement

Așadar, Bobby Ewing a revenit în Dallas la un an după ce fusese ucis într-un accident de mașină. Explicația revenirii? Totul fusese un vis.

ADPM Trivia: 15 lucruri pe care nu le stiai despre serialul-fenomen „Dallas”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Southfork Ranch (@southfork.ranch) pe

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hollywood Show (@hollywoodshow1) pe

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *