Connect with us

Stiri Interne

Adrian Despot, in stare de soc dupa actul de eroism din clubul Colectiv

Adrian Despot, cantaretul erou care, desi era ranit, a continuat sa salveze victimile incendiului din clubul Colectiv, se afla in prezent in stare de soc dupa cele intamplate vineri seara. Iata ce a declarat un apropiat de-al sau.

Publicat

pe

adrian-despot

Adrian Despot se afla vineri seara in clubul Colectiv pentru a asista la concertul prietenilor sai, membrii trupei Goodbye to Gravity.

Dupa izbucnirea groaznicului incendiu, desi era ranit, artistul s-a implicat in salvarea oamenilor blocati in local.

Graitoare sunt atat declaratiile celor care l-au vazut procedand astfel, cat si inregistrarea video a unui cameraman care l-a susprins in timp ce cara victimile din interior spre exterior.

adrian-despot-imagini-colectiv

La trei zile dupa cele intamplate vineri noaptea, Adrian Despot se afla, conform apropiatilor, in soc, abia putand sa mai vorbeasca. Artistul pastreaza discretia si nu iese la inaintare cu declaratii despre actul sau de eroism.

„Este socat, de abia poate sa vorbeasca. A mers la o clinica particulara pentru a-si curate arsurile de pe maini si fata. Are dureri. Psihic nu e deloc bine, nu poate dormi. I-au murit oameni in brate. Nu vorbeste public pentru ca pur si simplu nu poate povesti ce a vazut si ce a trait acolo”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

virgil-iantu-adrian-despot

Despre Despot vorbesc insa cei din jur, care il cunosc personal, sau despre care au auzit doar la televizor sau pe internet.

Detaliile despre cum s-a implicat el in salvarea victimilor, desi era, la randul sau, ars, au facut ocolul internetului, solistul castigand un capital enorm de imagine si respect.

„Multi il considera un sociopat, arogant sau ciudat. O fi putin din toate, dar in primul rand, el este un om. Un om care astazi tace. Nu vrea sa stim ca a salvat vieti, nu vrea recunostinta, nu vrea nimic in schimb. Ba da, cred ca vrea ceva, vrea dreptate si asta este singurul lucru pe care l-ar urla din rasputeri”, a scris Virgil Iantu, despre Adrian Despot, pe Facebook.

chef-florin-dumitrescu

„Adi Despot, te respect! Esti mare. La fel sunt si toti cei care s-au intors in flacari sa salveze. Dar tu esti supravietuitor si sunt fericit ca traiesti. Nu vreau sa ma gandesc deloc prin ce ai trecut, doar la tot ce ai putea sa faci in viitor, pentru ca tu stii”, a declarat, pe reteaua de socializare, Florin Dumitrescu, de la „Hell’s Kitchen”.