Connect with us

News

Adrian Enache si Iuliana Marciuc si-au dus copilul la Disneyland

De 1 iunie, Adrian Enache si Iuliana Marciuc au decis sa ii ofere copilului lor o mini-vacanta de vis la Disneyland. Cei doi parinti, care, desi necasatoriti, sunt impreuna de 15 ani, au platit 3000 de euro pentru cinci zile de distractie.

Publicat

pe

Adrian Enache si Iuliana Marciuc traiesc una din cele mai durabile dar si plina de nabadai relatii de iubire din showbiz-ul romanesc. Se iubesc de mai bine de 15 ani, timp in care solistul insurat a refuzat sa se desparta de sotia lui.

In urma cu sase ani, Iuliana Marciuc a adus pe lume un baietel care s-a dovedit a fi copilul lui Adrian Enache, solistul mai avand o fetita din casnicia cu Corina.

Saptramana trecuta, micutul David  a primit un cadou minunat de la parintii lui: o mini-vacanta la Disneyland, care a costat 3000 de euro.

„David s-a distrat de minune, iar noi, alaturi de el. Cel mai mult i-a placut la «Piratii din Caraibe» si s-a amuzat foarte tare ca Adrian nu a vrut sa se dea cu noi in Liftul terorii. A zis: «Tati e mai fricos decat mine».

Se pare ca logodnicului meu nu-i plac senzatiile tari, contrar aparentelor. Pentru ca l-a strigat pe Adrian pe nume, David a tras concluzia ca sunt amici. Dupa ce ne-am intors acasa, le-a povestit cunoscutilor ca tati are un prieten ca¬re sta toata ziua pe o galeata la Paris”, a declarat Iuliana Marciuc pentru Libertatea.