Connect with us

Stiri Interne

Adrian Mutu s-a retras oficial din fotbal. Cum a fost ultimul său meci!

După mai bine de 20 de ani de carieră, Adrian Mutu s-a retras oficial din fotbal. Duminică, 12 iunie, acesta a jucat ultimul meci, o partidă între echipa României și World Stars, formată din jucători faimoși la nivel internațional.

Publicat

pe

Adrian Mutu s-a retras oficial din fotbal. Cum a fost ultimul său meci!

Este oficial! Adrian Mutu s-a retras din fotbal. A intrat pe teren pentru ultima oară în calitate de jucător. S-a întâmplat ieri, într-un meci dintre România și World Stars, echipă formată din jucători faimoși la nivel internațional.

Ultimul meci al lui Adrian Mutu a fost unul care s-a terminat cu un scor de trei la trei. De altfel, cel poreclit „Briliantul” a și înscris un gol în prima repriză. La finalul meciului, Mutu a fost aclamat de publicul format din peste 20.000 de oameni.

În tribune a fost afișat un banner cu mesajul „Respect, Adrian Mutu”. Au fost momente pline de emoție la încheierea carierei de fotbalist a lui Mutu.

După meci, acesta a dat un interviu și a mulțumit oamenilor pentru toată susținerea.

Advertisement

„A fost o seară minunată, a fost fantastică pentru mine. Le mulțumesc băieților și publicului minunat! Nu mă așteptam să fie atât de multă lume, le mulțumesc celor de la Sports Festival pentru organizare frumoasă. Am reușit să gestionez bine emoțiile chiar dacă au fost puternice. Mă încearcă și sentimente de plăcere, și de tristețe… Pentru că au trecut anii”, a declarat Adrian Mutu, conform Click.ro.

Mutu și-a început cariera de fotbalist în România, însă în 1999 a fost transferat la Inter Milano. A jucat pentru echipe importante de-a lungul anilor. Printre acestea Parma, Juventus, Fiorentina, Cesena, Chelsea și Ajaccio.

Cum arată fetele lui Adrian Mutu din fosta căsnicie cu Consuelo Matos

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *