Connect with us

News

Adriana Lima s-a despartit de Julian Edelman. Afla motivul!

Supermodelul Vicoria’s Secrets, Adriana Lima, a ramas din nou singura, dupa ce acum cateva saptamani s-a desartit de sportivul Julian Edelman. Motivul il reprezinta copiii. Adriana Lima isi dorea sa devina din nou mamica, pe cand sportivul a spus „pas”.

Publicat

pe

Dupa spusele lor, motivul principal al separarii este distanta dintre cei doi, Adriana Lima locuind in Miami, iar Julian in Boston. Cei doi avand o agenda mult prea incarcata si nu puteau acorda destul timp relatiei, care a inceput in vara anului 2016.

Gurile rele pun insa despartirea pe seama faptului ca Adriana isi dorea sa devina din nou mamica. Modelul in varsta de 35 de ani, si-ar fi dorit inca un copil, cu toate ca aceasta are doua fete dintr-o casnicie anterioara, insa Julian nu ar fi fost pregatit pentru asta. Sportivul tocmai a devenit tatal unei fetite, in luna noiembrie a anului trecut, adusa pe lume de fosta lui iubita.

Adriana a declarat ca in urmatoarea perioada se va ocupa mai mult de copii, iar intr-un interviu acordat revistei “Ocean Drive” spune: “Sunt indragostita in fiecare zi. Ma trezesc si am in fata mea doua frumuseti a caror fericire imi umple sufletul.”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *