Connect with us

News

Advertorial: 1 si 8 martie la SPA prin Terme Travel

Publicat

pe

 

Terme Travel, consultantul dumneavoastra de turism in domeniul calatoriilor si sejururilor cu scop de  SPA, wellness si cure medicale din Romania, va  propune cu orice ocazie, sa beneficiati de timpul liber in favoarea dumneavoastra! Oferiti-va mai mult rasfat, doamnelor, sau daruiti iubire si rasfat domnule, in luna Femeii!!!

 

Luna Femeii, este luna in care Femeia este sarbatorita. Ca si vestitor al primaverii, Martisorul este un simbol si ar trebui sa ne aduca multa bucurie si caldura in suflet. Mai apoi Ziua Femeii este o zi dedicata Femeilor, care cu aceasta ocazie se pot simti rasfatate si iubite!

 

 

Prin minivacantele pe care Terme Travel le propune, dorim sa va incurajam sa va oferiti sau sa le oferiti doamnelor si domnisoarelor, un altfel de cadou si anume unul care sa le rasfete, sa le redea starea de bine, de relaxare si de refacere. Locatiile alese si propuse, constituie premisa unei minivacante reusite.

 

Pachetele pentru luna Femeii, sunt concepute pentru un weekend si ofera pe langa cazare cu mic dejun, un ritual SPA pentru rasfatul EI! Pretul pachetelor incepe de la 299 ron / persoana / sejur.

 

 

 

Propuneri exclusive in luna Femeii, de la Terme Travel:


Sibiu, Hotelul Hilton Sibiu 5*

Sovata, Hotelul Danubius Health Spa Resort 4*

Eforie Nord, Hotel Europa 4*

Cornu– Prahova, Bali Spa Cornu 4* 

Azuga, Lux Garden 5*


Contact: office@termetravel.com 

Detalii: www.termetravel.com 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *