Connect with us

Video

Aida Yespica a lansat primul single și videoclip, Bugatti – VIDEO

Fermecătoarea Aida Yespica, vedetă de televiziune, model și actriță de origini venezuelene, a lansat primul ei single și videoclip. Piesa se numește Bugatti și este distribuită pe toate platformele digitale de Ada Music Italy.

Publicat

pe

Aida Yespica a lansat primul single și videoclip, Bugatti

Începând de astăzi este online videoclipul piesei Bugatti, care marchează debutul în lumea muzicală a frumoasei Aida Yespica. Piesa se bucură deja de succes, iar regia clipului este semnată Claudio Zagarini, în vreme ce coregrafia poartă semnătura Giorgia Chiurato.

Single-ul Bugatti a fost compus de Max Calo, producător muzical nominalizat la Premiile Grammy. Versurile sunt în spaniolă și au fost compuse de Fridah.

„Mi s-a îndeplinit un vis odată cu lansarea videoclipului primului meu single. Vi-l dăruiesc din toată inima direct din Miami, unde mă aflu în această perioadă. Sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor celor care m-au susținut: Mariana Vatamanu, Daniele Tiveron, Max Calo, Fridah, Claudio Zagarini”, spune Aida Yespica.

Advertisement

Piesa are un sound latin, perfect îmbinat cu influențe din muzica electronică. Te transpune instant în atmosfera unică din Miami. Vara 2022 va veni pentru Aida Yespica cu un turneu internațional și surprize multe pe plan muzical.

Aida Yespica, desemnată „Ambasador al bunăvoinței” de către Kiwanis Club San Marino

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *