Connect with us

Carusel

Cum au ramas Sorin Brotnei si Mihai Gruia fara Akcent

Instanta a hotarat astazi ca cererea facuta de Mihai Gruia si Sorin Brotnei, aceea de interzicere a folosirii numelui Akcent de catre Adrian Sina, este nefondata.

Publicat

pe

trupa-akcent311

Dupa ce a izbucnit public intreg scandalul din sanul trupei Akcent, Mihai Gruia si-au dat in judecata fostul coleg, pe Adrian Sina, cerand instantei sa-i interzica acestuia sa mai foloseasca numele Akcent.

Dupa cum chiar cei implicati direct in acest scandal au declarat, trupa pasise pe drumul catre sfarsit inca de acum un an, atunci cand au aparut pentru prima oara neintelegri in interiorul formatiei, cauzate de faptul ca Adrian Sina si-ar fi dorit sa castige un procent mai mare din concerte.

trupa-akcent222

Cu toate ca disensiunile intre ei existau si armonia in trupa era demult apusa, Mihai, Sorin si Adrian si-au continuat pana in luna iulie drumul comun de dragul contractelor pe care le aveau de onorat atat pe plaiuri mioritice, dar mai ales in strainatate, concerte despre care se spune ca le rotunjeau veniturile cu aproximativ 10.000 de euro/eveniment.

trupa-akcent6

Adrian Sina pretinde ca brand-ul Akcent ii apartine si vrea sa continue sub aceeasi titulatura sub care s-a lansat in anul 1999. Fostii sai colegi nu au fost insa de acord cu acest lucru, astfel ca au apelat la instanta de judecata pentru a rezolva problema.

Dupa cum informeaza site-ul WOWbiz.ro, astazi verdictul a fot dat, iar Adi Sina a avut castig de cauza. Asta deoarece Mihai si Sorin nu detin acest brand, ci casa de discuri, iar trupa a aparut cu mult inainte ca ei sa fie cooptati.

Advertisement