Connect with us

Stiri Interne

Albertina Ionescu se mărită. Cine este alesul!

După mai multe povești de dragoste fără happy end, Albertina Ionescu se mărită. Frumoasa vedetă tv are o relație cu un coleg de breaslă, iar acum cei doi își fac planuri de nuntă. Este vorba despre Constantin Opriș, jurnalist Prima TV.

Publicat

pe

Albertina Ionescu se mărită. Cine este alesul!

De peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, Albertina Ionescu este o prezență discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. A avut până în prezent câteva relații, însă fără happy end. S-a iubit în trecut cu omul de afaceri Adrian Ispravnic, cu Ștefan Lungu și cu Valentin Butnaru de la Antena 1. Din păcate, niciuna dintre aceste relații nu a funcționat.

Advertisement

Acum, deja de aproape doi ani, Albertina este fericită alături de un coleg de breaslă. Este vorba despre Constantin Opriș . Acesta prezintă o rubrică de business la Prima TV, dar și o emisiune la Profit.ro. Cei doi se iubesc nebunește și se înțeleg de minune. Locuiesc împreună, iar acum își fac planuri de nuntă.

„Constantin este un gentleman adevărat. A creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, a declarat Albertina pentru revista Elle.

Ce secrete de frumusețe au Andreea Marin, Andreea Bălan și Albertina Ionescu pentru a arăta senzațional

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *