Connect with us

Style Radar

Alegerea lenjeriei de corp. Propunerea Calvin Klein

Publicat

pe

Alegerea lenjeriei de corp. Propunerea Calvin Klein

Este The next best thing to being naked? CALVIN KLEIN așa crede și acest lucru se vede și în noua colecție CALVIN KLEIN Underwear.

Seducătoare, feminină, confortabilă, provocatoare.

Estetica minimală dar de impact și materiale rafinate sunt ceea ce fiecare dintre noi căutăm să regăsim în modelele de lenjerie pe care ni le alegem. Să ne simțim confortabil în orice moment al zilei și să putem să ne modificăm outfit-ul cu lejeritate în funcție de ce avem în program.

There’s only one

Te poți simți senzuală și confortabil în același timp? Cu siguranță că da. Purtând item-uri din bumbac, care îți evidențiează latura provocatoare.

Poți încerca Push Up Bralette – Embossed Icon, într-o culoare electrică aparte, denumită Clematis. Gama Embossed Icon este un pas în evoluția constantă a lenjeriei de corp Calvin Klein, și cuprinde piese clasice cu un finisaj modern al logo-ului, mat și lucios în același timp. Push Up Bralette – Embossed Icon este realizat din 69% bumbac și 21% bumbac reciclat, are cupe wireless push up, bretele subțiri reglabile pe care le poți transforma în cross-back cu ușurință.

Dacă ești curioasă să afli cum se traduce mixul dintre confort & senzualitate în realizarea unei lenjerii de corp versatile și incluzive, fii sigură să vezi și produsele din gama ULTRA SOFT LACE, concepută pentru a fi purtată de dimineața până seara. Îți poți crea propriul set din Plunge Bra, din dantelă elastică florală, cu demi cupe cu dantelă suprapusă, care oferă suport flexibil cu armătură și Bikini Brief, realizat din microfibră și dantelă, cu talie medie.

Sau de ce nu, mix & match cu ceva surprinzător, o pereche de Thong – Bonded Flex. BONDED FLEX este o gamă Calvin Klein de underwear care folosește tricoturi netede, fără cusături și detalii de realizare elevate, un real hibrid între confort și funcționalitate.

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN UNDERWEAR în magazinele Calvin Klein din Băneasa Shopping City și ParkLake Shopping Center.