Connect with us

Stiri Interne

Alegerea Patriziei Paglieri, produsele cu eticheta verde de la Negro

Chef Patrizia Paglieri iti recomanda un mic dejun sanatos cu salata de icre de la Negro 2000, care iti asigura aportul de nutrienti de care are nevoie corpul tau pentru a deborda de energie toata ziua.

Publicat

pe

patrizia paglieri

Patrizia Paglieri adora sa ii surprinda pe cei dragi si pe clientii, care-i trec pragul in restaurantele unde este chef, cu cele mai bune si proapete preparate. Pentru ca produsele din peste, cu eticheta verde de la Negro 2000 sunt de o calitate superioara si fara conservanti si coloranti artificiali, Patrizia le foloseste des in meniurile sale gustoase, cu aroma mediteraneana.

Compania Negro 2000 desfasoara o activitate de peste 20 de ani pe piata din Romania si este un producator cu istorie si de incredere pentru cei care prefera bunatatile din peste. Cea mai noua gama de produse, lansata de Negro 2000, este cea fara conservanti si colorati artificiali si se deosebeste prin eticheta verde care este aplicata pe ambalaj.

 Patrizia a facut o pasiune pentru salata de icre cu eticheta verde si o recomanda tuturor iubitorilor de peste. Ea este ambasadoarea produselor Negro 2000 si de curand a lansat si un clip de promovare.

“Salata de icre cu eticheta verde de la Negro 2000 este o alegere perfecta pentru orice dimineata. Cauta bunatatile cu eticheta verde de la Negro 2000 care sunt o inovatie in domeniu si iti ofera un plus de siguranta. Negro 2000 este alegerea mea. Tu ce alegi?” – a povestit Patrizia intr-un clip de promovare al produselor Negro 2000

 

Negro 2000 este cea mai mare companie din Romania in domeniul produselor din peste, ce a fost desemnata Brandul Romanesc al Anului de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Totodata, a obtinut locul I in topul national al IMM-urilor si o distinctie semnata de Andreea Bonetti, Presedintele Asociatiei Europene pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.Produsele pe baza de peste, Negro 2000, sunt inclusiv preferatele unor vedete de marca din Romania, precum campioana olimpica Elisabeta Lipa, Andreea Marin si Catalin Botezatu.

Compania 100% romaneasca Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf. Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.