Connect with us

Stiri Interne

Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, intră în insolvență

În toamna anului 2020, Adrian Sârbu a lansat un post nou de televiziune care se pare că, după nici trei ani de când a început să emită, intră în insolvență. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, intră în insolvență

La mai puțin de trei ani de când a început să emită, Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, intră în insolvență. Este în fapt vorba despre societatea Aleph Media, cea care operează televiziunile Aleph News și Aleph Business. Conform Pagina de Media, decizia a fost luată pe 16 martie de către Tribunalul București. Cererea de insolvență a venit chiar din partea societății Aleph Media.

Postul de televiziune deținut de Adrian Sârbu a primit licența CNA în vara lui 2019 și a început să emită un an mai târziu, pe 1 septembrie 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Aleph News (@alephnews)

Advertisement

O mulțime de jurnaliști cunoscuți de la alte posturi tv s-au alăturat atunci noului proiect. Printre aceștia se numără Marius Tucă, Costi Mocanu sau Ion Cristoiu.

Totodată, alți jurnaliști care și-au făcut „debutul” la Aleph News lucrează acum la televiziuni de top. Iulia Pârlea, spre exemplu, prezintă Meteo la Pro TV, iar Irina Ursu prezintă Observator la Antena 1.

Una dintre cele mai noi angajate ale postului este chiar Elena Băsescu. Fiica lui Traian Băsescu lucrează de la începutul acestui an la postul tv specializat pe știri. Nu o putem însă vedea pe micul ecran pentru că Elena este angajată pe post de redactor și scrie știrile care sunt prezentate mai apoi în cadrul jurnalelor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

Advertisement

Mai multă vreme, Adrian Sârbu a fost în scandal cu operatorul de cablu RCS&RDS. Motivul? Postul tv Aleph News era poziționat aproape la capătul grilei de programe. Acesta era motivul pentru care, spunea Sârbu, televiziunea sa ar fi avut audiențe mici. Războiul s-a lăsat cu amenzi din partea CNA pentru operatorul de cablu, dar și cu schimbarea Legii audiovizualului.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *