Connect with us

Style Radar

Alessandro Michele pleacă de la Gucci. 10 creații ale sale, purtate de influenceri!

Alessandro Michele, designerul în vârstă de 49 de ani despre care se știe că a revoluționat brandul Gucci, a readus estetica în actualitate și a făcut ca acest nume să se numere printre preferatele noii generații, părăsește casa de modă după opt ani. Iată 10 creații emblematice ale sale, purtate de influenceri.

Publicat

pe

Alessandro Michele pleacă de la Gucci. 10 creații ale sale, purtate de influenceri!

Alessandro Michele, designerul care a revoluționat casa de modă Gucci, a hotărât să încheie acest capitol. A fost dat ieri un comunicat de presă prin care s-a anunțat plecarea lui de la cârma brandului de lux.

Marco Bizzarri, Președinte și CEO Gucci, a ținut să îi mulțumească public lui Alessandro Michele. Îi este recunoscător pentru munca depusă și dedicarea din ultimii opt ani. Pentru viziune și dragostea necondiționată față de acest brand.

Advertisement

Și François-Henri Pinault, Președinte și CEO al Kering, care deține Gucci, a ținut să îi mulțumească designerului.

„Pasiunea, imaginația, ingeniozitatea și cultura lui au readus Gucci în centrul atenției. Acolo unde îi este locul. Îi doresc un nou capitol minunat al călătoriei sale creative”, este declarația lui François-Henri Pinault.

La rândul lui, Alessandro Michele a spus despre Gucci că este casa sa, familia sa adoptivă. A mulțumit întregii echipe și tuturor celor ce l-au susținut în acești ani.

Iată în continuare 10 creații ale sale, purtate de influenceri!

1

2

Advertisement

3

4

5

6

7

Advertisement

8

9

10

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *