Connect with us

Stiri Interne

Alessia si-a schimbat look-ul pentru noul clip

Dupa ce a traversat o perioada cu probleme de sanatate, artista Alessia lanseaza un nou clip, ocazie cu care a adoptat un nou look. Iata cum arata in prezent.

Publicat

pe

Alessia si-a schimbat look-ul pentru noul clip

Alessia a lansat piesa #influencer, n colaborare cu Sprint Music, ocazie cu care a adoptat un nou look.

„Piesa este una care ma reprezinta in totalitate, ideea de #influencer ii apartine Theei, cea care a si compus-o de altfel, in ea vorbesc despre felul meu de a fi, despre faptul ca eu asta sunt si nu ma intereseaza ce spun altii, am crescut in “cartier” si nu mai vreau sa ascund asta doar pentru a fi pe placul societatii in care traim! De-a lungul anilor am strans foarte multe frustrari din cauza ca am fost nevoita sa fac compromisuri din punct de vedere muzical, sa cant diferite piese care nu ma reprezentau doar pentru ca “or sa prinda” si usor usor am inceput sa imi pierd identitatea ca si artist!

Timpul petrecut cu fiul meu departe de industrie m-a ajutat sa ma regasesc si sa pornesc pe un drum nou exact asa cum simt, sa nu ma mai gandesc la “daca o sa prinda” cand fac o piesa, sa o fac din suflet si atat. Asa a fost conceputa #influencer, o piesa indrazneata! Imi doresc ca toata lumea sa se simta un influencer cand o asculta pentru ca fiecare dintre noi este un influencer in cercul de prieteni. Am lucrat cu o adevarata echipa de profesionisti la acest clip, ideile de baza imi apartin in totalitate, ele fiind duse la cel mai inalt nivel de catre fiecare om din echipa!”, declara Alessia.

Advertisement

„Am stabilit cu Theea Miculescu gama, subiectul si genul piesei, am tras vocile, a urmat productia la care am lucrat impreuna cu Andy Horjea si Stefan Marin, cand am ajuns la 80% cu productia am intrat in sala cu Andrei Minea care mi-a conceput o coregrafie exact asa cum am simtit amandoi ca mi se potriveste.

Cand acestea au fost gata l-am contactat pe Mihai Laz , regizorul clipului, i-am expus toate ideile mele iar el le-a pus in practica in cel mai satisfacator mod posibil, impreuna cu Ely Adam am gandit tinutele care au fost create special pentru acest videoclip, impreuna cu Lorraine am decis cele 3 makeup-uri care sa ma reprezinte si sa se potriveasca perfect cu tinutele, iar impreuna cu Alex Sarghe am gandit cele 3 hairstyling-uri.

Dintii mei nebuni au fost facuti la cabinetul Dr. Jona chiar daca nu mai facuse asa ceva pana acum a facut cumva si a reusit ca prea tare mi i-am dorit. Sunt foarte norocoasa ca managerul meu, Marius China, m-a sustinut in tot acest proces si a avut incredere deplina in mine! M-as bucura din suflet ca piesa sa va placa, va astept pe instagramul meu nou alessia4real, fara celalalt am ramas din cauza bunavointei unui hacker…”, a mai completat artista.