Connect with us

Stiri Interne

Alex Delea a câștigat Survivor 2022

După aproape 6 luni petrecute în jungla din Dominicană, concurenții Survivor România 2022 au avut seara trecută confruntarea finală. Ionuț Popa, Elena Chiriac și Alex Delea au fost cei trei finaliști, însă la final publicul a decis: Alex Delea a câștigat Survivor 2022!

Publicat

pe

Alex Delea a câștigat Survivor 2022

Seara trecută s-a disputat marea finală Survivor România 2022. Concurenții ajunși până în ultima etapă a show-ului s-au înfruntat pentru ultima oară pe traseele deja celebre. Unul singur a ieșit însă învingător la final. Este vorba despre Alex Delea! El a câștigat titlul de Supraviețuitor, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Advertisement

Cei 3 supraviețuitori care s-au înfruntat în finală au fost Ionuț Popa, Elena Chiriac și Alex Delea. Ionuț a fost primul eliminat, iar bătălia finală a fost între Elena Chiriac și Alex Delea.

Cel mai votat de public a fost într-un final Alex Delea, astfel că el a câștigat Survivor 2022!

„Câștigătorul Survivor România 2022 este în fața voastră și este Alexandru Delea. L-ai dorit, vino și ia trofeul, ridică-l deasupra capului”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

„Vă iubesc. Nu cred așa ceva. Mulțumesc mult”, a spus Delea printre lacrimi, avându-și toți foștii colegi aproape.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Alex Delea (@alexdelea)

Alex Delea are 25 de ani și a intrat în competiție încă de la început, în echipa Războinicilor. A făcut apoi parte din tribul Vulturilor. Tânărul nu a avut o copilărie ușoară. Tatăl lui l-a părăsit, astfel că a fost crescut de mama, mătușa și bunica sa. A avut multe momente în care nu a avut ce mânca, însă asta l-a făcut mai puternic și l-a determinat să muncească încă de la o vârstă fragedă. Este din Constanța, dar locuiește în Costa Brava (Spania).

Ce urmează la Pro TV după Survivor