Connect with us

News

Alex Velea isi va adopta propriul fiu. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Alex Velea si Antonia sunt parinti de aproape un an si trei luni, insa fiul lor Dominic nu poarta numele tatalui. DIn cauza divortului care se tot amana dintre Antonia si Vincenzo Castellano, bebelusul a primit numele mamei, respectiv al sotului acesteia. Acum, Alex Velea intentioneaza sa demareze procesul de adoptie, scrie Click.

Publicat

pe

antonia velea

Viata Antoniei poate fi scenariu de film. Razboiul cu Vincenzo Castellano ii afecteaza relatia cu Alex Velea si ii impiedica pe cei doi sa aiba o familie si in acte. Artistul este extrem de iritat de amanarea divortului, mai ales ca fiul lui poarta numele unui alt barbat, scriu jurnlistii de la Click. Antonia nu a reusit sa scape de sotului italian inainte sa aduca pe lume al doilea copil, asa ca fiul lui Velea a primit automat numele Castellano, adica numele mamei, asa cum spune legea din Romania.

antonia (1)

Acesta este si motivul pentru care copilul nu a fost inca botezat. Procesul de divort se amana la nesfarsit si, desi luna aceasta se astepta decizia finala, se pare ca va mai dura. Sotul Antoniei are piciorul in ghips dupa un accident de motocicleta si nu se va putea prezenta in fata instantei. Alex Velea avea o singura varianta pentru a-i da fiului numele sau. Acesta ar fi trebuit sa o dea in judecata pe Antonia si sa deschida un proces de paternitate. Ambii au considerat ca nu au nevoie de un nou scandal si au sperat ca lucrurile se vor rezolva de la sine.

antonia-dominic-mers

Cei doi planuiesc sa se casatoreasca imediat ce se va pronunta divortul, scrie Click, iar apoi sa demareze procesul de adoptie. Vor avea nevoie insa de acordul lui Vincenzo Castellano pentru a schimba numele copilului care, in acte, este fiul sau.