Connect with us

News

Alex Velea si Bogdan Vladau, in carti pentru EXATLON 2!

Televiziunile de mare audienta din Romania fierb dupa ce Kanal D a intrecut orice asteptare si a tinut milioane de romani cu ochii lipiti de micul ecran ca sa vada ce fac “Razboinicii” si “Faimosii”. Concursul “Exatlon” a fost lider de audienta multe seri la rand, asa ca Antena 1 si PRO TV riposteaza si, din […]

Publicat

pe

Televiziunile de mare audienta din Romania fierb dupa ce Kanal D a intrecut orice asteptare si a tinut milioane de romani cu ochii lipiti de micul ecran ca sa vada ce fac “Razboinicii” si “Faimosii”. Concursul “Exatlon” a fost lider de audienta multe seri la rand, asa ca Antena 1 si PRO TV riposteaza si, din toamna, vor difuza si ele doua show-uri pline de adrenalina, in timp ce Kanal D se pregateste pentru al doilea sezon din “Exatlon”.

Antena 1 scoate la bataie “Ultimul trib”, iar PRO TV spera sa aiba succes cu “Ninja Warrior”. Cele doua formate de emisiuni se aseamana foarte mult cu “Exatlon” si au acelasi principiu in care oameni simpli si vedete se vor lupta pentru supravietuire in situatii limita. Adrelnalina, curajul si toleranta vor ajunge la cote extreme.

Cantaretul Alex Velea s-ar putea sa faca parte din echipa “Faimosilor” de la Kanal D. In ultimele luni, l-ati putut vedea pe Velea la emisiunea “Bravo, ai stil!” pentru ca el face parte din Brigada Speciala a concursului, alaturi de Bogdan Vladau.

Alex Velea si Bogdan Vladau vor petrece si mai mult timp impreuna, pentru ca si fostul model este vizat pentru “Exatlon”. Are un corp perfect si este un pachet de muschi.

Dupa ce Anda Adam a participat la prima editie a emisiunii “Exatlon”, acum ea l-a trimis si pe sotul ei, Sorin Andrei Nicolaescu sa-si etaleze anduranta si corpul de atlet. Anda Adam sustine ca barbatul ei este potrivit pentru aceasta competitie si il sustine.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *