Connect with us

Evenimente

Alexandra Badoi a prezentat moda pentru Lkit

Noua colectie LKit “Fall in Flirt” a atras interesul mai multor vedete care au luat astfel parte la prezentarea de moda de la Carol Parc Hotel. Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, a fost, pentru o seara, model.

Publicat

pe

Ellie White, Cori Gramescu, Adelina Pestritu, Daiana Anghel, Cristina Dochianu s-au numarat printre persoanele publice care au punctat aparitii elegante la evenimentul Lkit.

Noua colectie „Fall in flirt” a fost prezentata pe un podium amplasat pe terasa elegantului hotel din centrul Bucurestiului iar printre manechine s-a numarat si Alexandra Badoi, frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1.

Alexandra a imbinat astfel televiziunea si muzica cu o alta pasiune de-a ei mai veche: modellingul.

Noua colectie Lkit aduce stralucire prin bronz, auriu vibrant si nuante metalice. Culorile predominante si inspirationale  ale colectiei sunt caramiziul si portocaliul ars puse in evidenta de verde si albastru. Negru vine ca o completare fireasca pentru un plus de mister, putere si eleganta.

Designerul Andreea Marcuta propune matasea, broderia, catifeaua pentru a scoate in evidenta feminitatea dar si cel mai fin tricot pentru a sublinia linia trupului. Accesoriile Lorina Bijoux sunt puternice, evidente si sustin intreaga constructie stilistica a colectiei.