Connect with us

New Commer

Alexandra Badoi, fata de la meteo, promovata de marii dj ai lumii!

Frumoasa prezentatoare a Antenei 1 si cantareata de muzica trance, Alexandra Badoi, a colaborat cu producatorul si DJ – ul german de renume international, Roger Shah, cunoscut de iubitorii de muzica electronica drept DJ Shah sau Sunlounger.

Publicat

pe

Alexandra_Badoi_I'll_be_fine

Rezultatul colaborarii dintre Alexandra Badoi si faimosul DJ Roger Shah este piesa „I’ll be fine„, o melodie superba ce ne aduce aminte de vara si ne transmite un mesaj pozitiv, o revenire dupa o poveste de dragoste dureroasa.

Piesa a aparut pe albumul mult asteptat al lui Sunlounger,”Balearic Beauty” si a fost lansata ca single, in variantă remixata.

In doua saptamani, melodia va fi lansata si in varianta radio. Tot atunci va aparea videoclipul piesei, clip filmat de cei doi artisti in Ibiza si pe Coasta de Azur.

Pana acum reactiile din partea fanilor sunt foarte bune, iar cei mai mari dj au inceput deja sa promoveze melodia in show-urile lor.

I’ll be fine” a putut fi auzita in show-ul radio al lui ARMIN VAN BUUREN, „A State Of Trance„; MARKUS SCHULZ a promovat aceasta piesa in Global DJ Broadcast, iar ROGER SHAH a difuzat in premiera melodia, in emisiunea radio „Magic Island” si a promovat-o in spectacolele lui in tari precum Mexic, Elvetia, Germania, S.U.A etc.

Roger_Shah_Alexandra_Badoi_Sunlounger

“De multa vreme imi placeau melodiile lui Roger Shah si acum sunt foarte fericita ca am avut onoarea sa colaborez cu el. Cred in ‘I’ll be fine’ si sper ca piesa noastra sa placa tuturor”, a declarat Alexandra Badoi.

Roger Shah este producator si compozitor german cu aproximativ 20 de ani de prezenta in muzica electronica. Pana acum are peste 500 de piese lansate la case de discuri precum Sony, EMI, Universal, Warner, Armada Music (Armin Van Buuren), Black Hole Recordings (DJ Tiesto), Kontor si a reusit sa fie o prezenta constanta in DJ Mag Top 100 DJ’s.

Cariera in televiziune a Alexandrei Badoi, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri “Observator” de pe Antena 1, s-a impletit cu succes cu pasiunea eipentru modeling, dar si pentru muzica trance.

Piesele sale din ultimii ani “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international.

Alexandra a participat la evenimente precum Liberty Parade, Mission Dance Weekend, Armada Night, cantand pe aceeasi scena cu Tiesto, Paul Van Dyk, Above and Beyond, Ferry Corsten si Moby.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *