Connect with us

Style Radar

Alexandra Badoi, o mireasa superba in rochie Pronovias

Alexandra Badoi a purtat o rochie de mireasa superba, marca Pronovias, pentru noul ei videoclip. Artista, care prezinta si rubrica Meteo la Antena 1, apare in cadre de vis.

Publicat

pe

alexandra-badoi-rochie-pronovias

Intr-un decor de poveste, pe Valea Doftanei, in apropierea lacului Paltinu, Alexandra Badoi si-a visat alesul. Imbracata intr-o rochie superba de mireasa Pronovias, cauta semnele lasate de cel care o indeamna sa se indragosteasca…

Asa incepe noul videoclip al cantaretei de muzica trance, lansat in urma cu cateva ore de Ava Recordings si Armada Music (casa de discuri a celui mai mare Dj din lume, Armin Van Buuren).

“Let’s fall in love” este melodia pentru care s-a filmat acest videoclip, o colaborare a Alexandrei Badoi cu DJ-ul rus Yuri Kane, renumit in lumea muzicii electronice datorita succesului din 2010, cand una din piesele lui a castigat titlul “The tune of the year”.

Pana acum reactiile publicului si ale DJ-lor sunt foarte bune, “Let’s fall in love” fiind deja inclusa in topurile internationale de muzica trance.

Filmarile videoclipului au avut loc la inceputul acestei veri, la Atra Doftana, iar regizor si producator a fost Vali Caloiu.

Toamna aceasta se arata plina si frumoasa pentru Alexandra Badoi; la inceputul lunii septembrie a lansat un videoclip pentru piesa “I’ll be fine”, s-a alaturat lui Dan Negru la emisiunea Next Star, dar o putem vedea, ca de obicei, prezentand si rubrica Meteo a Observatorului Antenei 1.