Connect with us

Stiri Interne

Alexandra Badoi, fata de la Meteo, pe aceeasi scena cu Armin Van Buuren!

Alexandra Badoi, frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul Observator Antena 1, si-a indeplinit de curand visul de a canta pe aceeasi scena cu celebrul Armin Van Buuren! Iata cum a fost posibil!

Publicat

pe

Alexandra-Badoi-Armin-Van-Buuren

Alexandra Badoi si Armin Van Buuren

Alexandra Badoi si-a indeplinit visul de a canta pe aceeasi scena cu Armin Van Buuren. Prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 s-a aflat week-endul trecut la Chisinau, acolo unde a cantat in deschiderea show-ului lui Van Buuren.

Alexandra-Badoi-Armin-Moldova

”Armin a venit pentru prima oara in Moldova, iar in deschidere DJ-ii Andrew Rayel si Marlo au asigurat o atmosfera senzationala. Eu am cantat in cadrul spectacolului lui Andrew Rayel melodia ‘Goodbye’. A fost pentru prima oara cand am cantat pe aceeasi scena cu Armin Van Buuren si m-am simtit minunat. Peste 8000 de oameni din Moldova, Rusia si Romania au dansat si au cantat alaturi de noi. A fost o experienta foarte frumoasa, care mi-as dori sa se repete”, a marturisit incantata Alexandra.

Alexandra-Badoi-Andrew-Rayel5 Alexandra-badoi-Andrei-Chisinau2015

Alexandra Badoi si Andrew Rayel

O admiratoare declarata a lui Armin Van Buuren, Alexandra Badoi isi dorea de mult timp sa cante pe aceeasi scena cu acesta, mai ales ca in trecut a avut ocazia sa ii ia interviuri si, totodata, sa fie si prima cantareata din Romania prezenta pe una dintre compilatiile anuale ale artistului.