Connect with us

Stiri Interne

Alexandra Badoi si-a dat demisia de la Antena 1

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo, si-a dat demisia de la Antena 1, dupa 8 ani de colaborare cu postul din Baneasa. Iata cu ce mesaj si-a luat adio de la telespectatori.

Publicat

pe

alexandra-badoi

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, si-a dat demisia, dupa 8 ani de colaborare cu postul TV din Baneasa. Bruneta intentioneaza sa se concentreze in viitor pe proiectele personale, atat ca si cantareata (avand la activ multe colaborari cu DJ faimosi de peste hotare), cat si intr-un nou domeniu, o televiziune online.

alexandra-badoi-petrecere-viva

“Cam atat despre vreme. Sunt Alexandra Badoi, Vreme si Vremuri bune va doresc! Astazi s-a incheiat. Sunt exact 8 ani… plini de emotii, lectii, bucurii, momente placute sau mai putin placute… Vreau sa va multumesc pentru grija, intrebarile si incurajarile pe care mi le-ati trimis aici, in ultimele 4 luni, de cand nu m-ati mai vazut „pe post”. Tuturor celor care m-ati urmarit, m-ati sprijinit, m-ati invatat si ati avut incredere in mine, VA MULTUMESC SI VA IUBESC!”, a scris Alexandra pe pagina ei de Facebook.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *