Connect with us

Cinenews

Alexandra Dinu joaca alaturi de Pierce Brosnan si Dave Bautista in filmul “Final Score”

Alexandra Dinu adauga inca un rol important in portofoliul sau actoricesc, jucand de aceasta data alaturi de celebrii Pierce Brosnan (James Bond) si Dave Bautista (Avengers, Guardians of the Galaxy) in filmul “Final Score”.

Publicat

pe

Alexandra Dinu joaca alaturi de Pierce Brosnan si Dave Bautista in filmul “Final Score”

Pelicula de acțiune are azi premiera in Marea Britanie. Frumoasa actrita de origine romana interpreteaza rolul negativ in productia Hollywood-iana.

“Personajul meu din acest film este total diferit de tot ceea ce am jucat pana acum. Este atat de departe de mine! Face parte dintr-o grupare criminala, este o mercenara, intensa, cruda si violenta. A fost necesara o pregatire fizica intensa. Am invațat tehnici de lupta, Krav Maga, o disciplina pusa la punct de serviciile secrete israeliene, iar instructorul cu care m-am antrenat timp de doua luni a facut parte din fortele speciale ale armatei. Am filmat o luna la Londra, iar filmarile in sine au fost foarte solicitante fizic si psihic. S-au desfasurat in cea mai mare parte, pe timpul noptii. Aproape toate scenele au fost de actiune si au necesitat concentrare maxima ”, declara Alexandra Dinu.

Pentru rolul din “Final Score”, Alexandra Dinu si-a schimbat look-ul in mod radical, dovedind, inca o data, ca este o actrița camelonica, fiecare rol prezentandu-o intr-o ipostaza diferita si surprinzatoare.

Advertisement

Pelicula “Final Score” a fost apreciata de criticii de specialitate drept un “film de acțiune intens, ce te ține cu sufletul la gura, un fel de <Die Hard>, care se petrece insa pe un stadion de fotbal”. Acțiunea are in centru o grupare criminala cu origini rusesti, din care face parte si Tatiana (personajul jucat de Alexandra Dinu), care ia ostatici toți spectatorii unui meci de fotbal pentru a gasi un om misterios pe nume Dimitri (Pierce Brosnan), care se ascunde in mulțime.  Sarcina salvarii celor 35.000 de persoane cade in sarcina unui fost soldat, pe nume Michael Knox (jucat de Bautista).

Pelicula este regizata de Scott Mann (“Heist” cu Robert De Niro si “Precious Cargo”), dupa un scenariu de David T. Lynch si Jonathan Frank.

Adrien Brody: “Am venit in Romania pentru Alexandra Dinu si am vrut sa va ofer o premiera de Hollywood”

Pentru Alexandra Dinu, acesta este al treilea rol intr-un film american dupa pelicula “Bullet Head. Capcana mortala”, unde a jucat alaturi de Adrien Brody si Antonio Banderas si thrillerul “211”, unde  a jucat alaturi de Nicholas Cage.

Debutul actriței la Hollywood a avut loc dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in producții de succes in industria cinematografica italiana, precum „Capri”, „L’Isola”, „Il generale della Rovere”, “Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata” si altele.

Pelicula “Final Score” este de astazi in cinematografele din Marea Britanie. Filmul urmeaza a avea premiera curand si in Statele Unite, dar si in Romania.

Advertisement

 

 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *