Connect with us

News

Dupa bataia incasata de la fostul manager, Alexandra Stan castiga 225.000 de dolari pe un singur concert?

Alexandra Stan a lansat un nou videoclip si a semnat deja un contract extrem de avantajos cu o importanta casa de productie din America, lucru ce o propulseaza din nou in randul celor mai bine cotate artiste!

Publicat

pe

alexandra-stan-clip-nou

Cu toate ca multi erau aceia care se asteptau ca Alexadra Stan sa intre intr-un con de umbra dupa terminarea nu tocmai pe cale amiabila a colaborarii cu fosta sa echipa manageriala, lucrurile par sa stea cu totul altfel.

Artista pare sa lase in urma evenimentele neplacute prin care a trecut in ultima perioada, fiind mai hotarata sa niciodata sa revina pe scena. Tocmai ce a lansat un nou clip la piesa „Baby it’s ok, realizata in colaborare cu grupul Follow Your Instinct, si a semnat deja un contract extrem de avantajos cu o importanta casa de productie din Statele UniteCelebrity Talent International (CTI).

alexandra-stan-cti

Dupa cum scrie site-ul Wowbiz.ro, Alexandra Stan a intrat astfel in randul celor mai bine cotati artisti, urmand sa incaseze pentru un singur concert o suma intre 50.000 si 225.000 de dolari!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *