Connect with us

Stiri Interne

Alexandra Stan promoveaza Romania si artistii romani peste hotare!

Alexandra Stan promoveaza romanii creativi si creatiile lor. Artista a creat de curand hastag-ul #IsupportRomanianArtists prin care isi doreste sa aduca artistii romani in atentia prietenilor virtuali si nu numai, indiferent de domeniul in care acestia s-au facut remarcati.

Publicat

pe

alexandra-stan-artisti-romani

Alexandra Stan se foloseste de popularitatea de care se bucura, atat la noi in tara, cat si peste hotare, pentru a promova artistii romani. Artista a publicat pe retelele de socializare fotografii in care a imbracat creatiile unor designeri romani, precum Razvan Firea sau Madalina Dorobantu. Imaginile au fost insotite atat de hastag-ul #IsupportRomanianArtists, cat si de mesaje prin care Alexandra isi arata aprecierea fata artistii din Romania.

alexandra-stan-artisti-romani1 alexandra-stan-artisti-romani2

 

“In perioada aceasta lucrez intens la urmatorul meu album si turneu. Si nu as fi putut sa fac aceste lucruri singura, este un proces de colaborare, asa ca imi dau seama cat de important este sa fii sustinut intr-un proiect creativ. Vreau ca la randul meu sa sustin mai departe artistii, indiferent de industria creativa din care ei fac parte”, declara Alexandra Stan.

alexandra-stan-artisti-romani3

Alexandra nu se limiteaza la retelele sociale atunci cand vine vorba de promovarea Romaniei. In timpul turneului sau in Japonia, la premiile Girls Award, artista si-a surprins placut fanii atunci cand a purtat o creatie semnata Georgiana Giuroiu si si-a vopsit parul in culorile drapelului. Mai mult, editorialul foto pentru urmatorul sau album, Unlocked, este realizat cu tinute semnate de designeri romani.

alexandra-stan-artisti-romani4 alexandra-stan-artisti-romani5

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *