Connect with us

Stiri Interne

Alexandru Arsinel, din nou in spital din cauza scandalului transplantului

Alexandru Arsinel a fost internat din nou in spital, acuzand o stare generala de rau. Actorul, care a suferit un transplant de rinichi, a trecut printr-un scandal mediatic, iar stresul acumulat i-a deteriorat starea de sanatate.

Publicat

pe

alexandru-arsinel-operatie

Alexandru Arsinel a fost implicat intr-un scandal mediatic dupa ce a fost acuzat ca a beneficiat de un transplant de rinichi pe criterii preferentiale. Mai exact, ca i s-a gasit organ de schimb in doar trei zile, in timp ce alti bolnavi asteapta luni bune si chiar ani la rand.

Afectat de aceste acuzatii, actorul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si a ajuns sa fie internat din nou in spital. Medicii se tem ca organismul i-ar putea respinge organul transplantat chiar si la cateva saptamani de la interventie.

Alexandru Arsinel a suferit recent un transplant de rinichi, la doar trei zile de cand a solicitat acest lucru, starnind un val de critici din partea multora.

“Va scriu in calitate de asistent social care se ocupa de 13 ani de ingrijirea a peste 70 de copii si tineri care sufera de insuficienta renala cronica, tratata prin hemodializa, dializa peritoneala si transplant renal.

Dumneavoastra ati primit un rinichi la trei zile rofess ati solicitat un transplant pentru ca sunteti vedeta, iar profesorul Lucan a decis ca viata dumneavoastra este mai pretioasa decat a altora.

Advertisement

Daca as fi parintele unuia dintre zecile de tineri cu insuficienta renala cronica ce merg de trei ori pe saptamana cu Salvarea la un centru de dializa rofess, tintuiti de un pat, conectati la un aparat timp de patru ore chinuitoare, v-as intreba: de ce credeti ca viata copilului meu, care are 21 de ani si face dializa de opt ani, este mai putin importanta decat viata unui om de 70 de ani care nu a facut nici macar o zi de dializa?”, declara Emanuel Ungureanu, Presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie.

Alexandru Arsinel s-a aratat revoltat de acuzele aduse.

“Nu este hotararea mea. Pentru a va lamuri in acest sens, ar trebui sa-l sunati pe dl rofessor Lucan sau pe seful comisiei de transplant de aici de la Cluj, cei care au hotarat sa ma cheme. Tine de compatibilitate, de starea pacientului si astfel se iau hotararile. Eu acum aud prima data un asemenea lucru si sunt blocat.

M-as fi mirat sa nu apara si rautati. O rautate de genul asta mi s-a spus si de la Bucuresti ca ar fi aparut pe un blog din partea unui coleg, un actoras care apare in ce nu stiu formula de spectacol de la o televiziune si care spunea ca se bucura de situatia mea de sanatate in ideea ca, in sfarsit, poate sa mai vina un alt actor in locul meu. Rautati inerente, care apartin, uneori, acestui popor…

Daca ati discuta cu dl doctor Lucan, cred ca v-ati lamuri despre cine este acest domn Ungureanu. A fost o sansa. Poate ca Dumnezeu a vrut sa mi-o trimita. N-as dezvolta foarte mult, pentru ca efectiv intru intr-o stare de depresie si incep sa ma gandesc ca-mi pare rau ca m-am nascut in tara asta”, a spus Alexandru Arsinel.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *