Connect with us

Stiri Interne

Alexandru Ciucu a implinit 44 de ani. A cantat cu celebra Corina Chiriac la petrecerea aniversara!

Alexandru Ciucu a implinit duminica 44 de ani si a marcat aniversarea printr-o petrecere alaturi de familie si prieteni, printre cei peste 100 de invitati aflandu-se si celebra artista Corina Chiriac.

Publicat

pe

Alexandru Ciucu a implinit 44 de ani. A cantat cu celebra Corina Chiriac la petrecerea aniversara!

Designerul vestimentar a organizat evenimentul in noul sau atelier din Bucuresti, intr-o vila eleganta, cu o arhitectura impresionanta, unde iau nastere colectiile sale, si a trait momente de neuitat impreuna cu cei dragi.

Alina Sorescu, sotia sa, i-a fost alaturi, iar Corina Chiriac a sustinut un recital de suflet in care a inclus slagarele celebre precum “Strada Sperantei”, „Opriti timpul”, „Ce mica-i Vacanta Mare”. Alexandru i s-a alaturat la un moment dat artistei si a cantat, la randul sau, hiturile cu care a crescut.

„Nu am mai avut de mult timp o petrecere asa mare de ziua mea si mi-o doream. Au venit peste 100 de oameni si sunt fericit ca au fost alaturi de mine. Ma gandesc deja la anul sa fac o petrecere tematica, poate un bal mascat. Am avut-o ca invitat special pe Corina Chiriac care a si cantat ‚La multi ani’ la miezul noptii, impreuna cu Alina si ceilalti invitati.

Invitand-o sa cante la petrecere, am vrut cumva sa ‚opresc timpul’ si sa-mi intorc invitatii in vremea copilariei, sa mai trecem pe ‚Strada Sperantei, la parter’, sa ne aducem aminte ‚ce mica era Vacanta Mare’ si intr-‚o clipa de sinceritate’ sa vedem daca ne mai ‚recunoastem din vedere’”, povesteste designerul.

Alexandru Ciucu marturiseste ca se simte, la 44 de ani, plin de energie si dornic sa faca noi lucruri extraordinare si sa se implice in a schimba lumea in bine.

“La 44 de ani ma simt plin de energie si de dorinta de a face lucruri extraordinare. Stiu sigur ca anul acesta va fi unul special pentru ca asa a si debutat. Imi doresc sa pot gasi un echilibru decent intre viata de familie, viata profesionala, prieteni si eu insumi cu toate trairile si pasiunile mele. Si sa schimb lumea in bine intr-un fel sau altul”, adauga Alexandru Ciucu.

Designerul a incheiat recent munca la noua sa colectie vestimentara, The Secret Fame 2020, pe care o va prezenta in curand publicului, o colectie ce respecta criteriile de eleganta clasica, dar care vine si cu elemente noi surprinzatoare.

Alexandru Ciucu a fost numit Furnizor al Casei Regale pentru inca trei ani