Connect with us

2 Principale

Alexandru Ciucu a petrecut cu tatii celebrii din showbiz!

Alexandru Ciucu, proaspat tatic, a dat aseara de baut si a petrecut alaturi de taticii celebrii din showbiz. S-au strans la un restaurant din Centrul Vechi si au petrecut pana dupa miezul noptii.

Publicat

pe

alexandru-ciucu-petercere-tatici

Alexandru Ciucu a trecut duminica in „clubul” taticilor celebri din showbiz. Sotia lui, Alina Sorescu, a adus pe lume o fetita, pe care o vor boteza Elena Carolina.

Artista se afla inca internata in spital, iar, aseara, sotul ei a dat de baut organizand o petrecere la un restaurant din Centrul Vechi al Bucurestiului. La chef au participat mai multi tati celebri din showbiz.

Astfel se face ca designerul vestimentar a ciocnit un pahar cu vin cu Catalin Maruta, Cabral, Ilie Nastase, Leonard Doroftei, Virgil Iantu, Willmark, Gheorghe Gheorghiu, Doru Todorut, Tavi Colen sau Dragos Mostenescu.

alex ciucu alina sorescu

„Sunt bucuros, medicii mi-au spus ca micuta noastra este o mancacioasa. Am trecut cu bine si peste prima noapte. Alina s-a odihnit foarte bine, pitica noastra la fel, iar eu am dormit acasa cu gandul la ele. Azi de dimineata am avut unele drumuri de rezolvat tot pentru ele si am intarziat un pic la spital.

Daca era dupa mine, la prima ora a zilei cred ca ma infiintam la usa maternitatii. Nu am avut timp sa-mi strang rudele si prietenii si sa fac cinste. Urmeaza sa facem si asta. Eu, as sta numai langa fetele mele”, ne-a declarat fericitul tatic.

Am dat o petrecere doar intre baieti in cinstea fetitei noastre, Elena Carolina, unde au venit cei mai buni prieteni ai mei. Au fost prezenti Ilie Nastase, Gh. Gheorghiu, Catalin Maruta, Mihai Petre, Leonard Dotoftei, Cabral, Virgil Iantu, Kamara, Dragos Mostenescu, Giani Kirita, Nea Marin, Tavi Colen, Willmark, Alin Ionescu, Doru – deep central, Alex – trupa zero, Dan Cruceru.

Imi cer scuze sotiilor si iubitelor tuturor celor prezenti pentru ora tarzie la care au ajuns acasa”, a declarat Alexandru Ciucu.