Connect with us

News

Alexandru Ciucu, alaturi de Printul Alberto de Monaco si Yves Piaget, la Festivalul Brazilor de Craciun de la Monaco

Alexandru Ciucu a fost singurul roman invitat la celebrul Festival al Brazilor de Craciun de la Monaco. La evenimentul caritabil au participat si Printul Albert de Monaco si Yves Piaget, presedintele companiei de accesorii de lux.

Publicat

pe

Alexandru Ciucu a participat saptamana trecuta la evenimentul caritabil Christmas Tree Auction, desfasurat la Hotel de Paris din Monaco. La gala Festivalului Brazilor de Craciun invitatul de onoare a fost chiar Printul Albert de Monaco.

Alexandru Ciucu a avut ocazia de a il cunoaste personal pe Yves Piaget, presedintele companiei de accesorii de lux Piaget, alaturi de care s-a si fotografiat.

Evenimentul s-a numit Les Sapins d’Action Innocence si reprezinta varianta locala a Festivalului Brazilor de Craciun. La acest eveniment brazii au fost realizati de case mari de moda precum Chanel, Cartier, Karen Millen.

Actiunea caritabila si-a propus anul acesta ca fondurile stranse sa fie donate unor asociatii care apara drepturile copiilor expusi la pericolele generate de internet si retelele de socializare.

Designerul roman de costume de lux a urmarit intreaga desfasurare a evenimentului, a cunoscut oameni de afaceri influenti, a legat prietenii si parteneriate de afaceri si este posibil ca anul viitor sa creeze si el un brad pentru Festivalul Brazilor de Craciun de la Monaco 2012. O premiera pentru un designer roman.