Connect with us

Stiri Interne

Alexandru Ciucu cere în instanță custodia fetițelor pe care le are cu Alina Sorescu

Este oficial. După mai multe luni de speculații în acest sens, iată că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces de divorț, iar designerul cere în instanță custodia fetițelor pe care le au împreună. Iată ce spune Alina Sorescu!

Publicat

pe

Alexandru Ciucu cere în instanță custodia fetițelor pe care le are cu Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit. Cei doi sunt în plin proces de divorț. Zvonurile cu privire la această despărțire au apărut încă de anul trecut în presă. Cu toate astea, cei doi au preferat să nu comenteze public situația căsniciei lor. Acum, inevitabilul s-a produs. Au ajuns la divorț, iar Alexandru Ciucu cere în instanță custodia fetițelor pe care le are cu Alina Sorescu.

Foto: Click!

Ieri, cei doi au avut termen în proces, la Judecătoria din Buftea. Conform Click.ro, la proces s-a prezentat doar Alexandru Ciucu. Acesta a fost însoțit de tatăl lui, care ar avea rol de martor. Alina, în schimb, a preferat să fie reprezentată de avocat.

Advertisement

Seara trecută, Alina Sorescu a făcut primele lămuriri printr-o postare în mediul online. Discretă din fire, artista a vrut să țină cât mai departe acest scandal de ochii curioșilor. A simțit însă acum nevoia să spună adevărul.

„Așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. În cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințiala, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Urmează întâlnirea în instanță!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *