Connect with us

News

Alexandru Ciucu implineste azi 36 de ani si 12 ani in industria modei masculine Premium

Alexandru Ciucu, singurul designer de costume Premium din Romania, implineste azi 36 de ani si 12 ani in industria modei. De trei ani furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, Alexandru Ciucu isi petrece aniversarea muncind la o noua colectie de costume masculine, pe care o va prezenta in premiera la sfarsitul acestei luni.

Publicat

pe

Designerul a reusit in ultimul deceniu sa schimbe mentalitatea barbatilor din Romania vis-a-vis de modul in care isi aleg hainele.

A introdus pe piata din Romania conceptul costumului de lux la comanda, in functie de personalitatea clientului, dupa ultimele tendinse internationale, iar, de mai bine de un an, afacerea sa a depasit granitele tarii.

Anul trecut, pentru celebra nunta a Printului Albert de Monaco, designerul i-a realizat Principelui Radu cate o tinuta eleganta pentru fiecare eveniment inclus in suita de momente speciale ale nuntii regale.

Toate creatiile au fost in intregime create si executate in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu intocmai dupa rigorile impuse de participarea la o astfel de ceremonie.

Eleganta creatiilor sale a atras atentia, astfel ca, la scurt timp dupa, a primit cereri de executare a unor costume speciale, croi englezesc, pentru mai multi oameni de afaceri influenti din Franta, Monaco si Marea Britanie.

Interesul oamenilor de afaceri de peste hotare pentru creatiile designerului roman este in continua ascensiune, astfel ca, in 2012, Alexandru Ciucu isi propune sa aduca un plus imaginii Romaniei peste hotare prin eleganta creatiilor sale prezentate in cadrul evenimentelor internationale de marca.