Connect with us

Evenimente

Alexandru Ciucu s-a remarcat la Monte Carlo! Milionarii lumii au pus ochii pe costumele lui! VIDEO

Alexandru Ciucu a prezentat noua lui colectie de costume premium, “L’Homme.Roi 2012”, la Hotel de Paris in Monte Carlo, devenind astfel primul designer roman care organizeaza un show de moda in Principatul de Monaco.

Publicat

pe

Prezentarea designerului roman a avut loc in celebra sala de Debussy, care a gazduit in trecut evenimente importante.

Printre acestea, Festivalul Brazilor de Craciun, Expozitiile Chanel, Ferrari, Mont Blanc, Ramello, Sabbadini, precum si Festivalul de Film Caritabil Monaco, la care Charlize Theron a fost invitat special.

Peste 100 de invitati din sfera diplomatiei, a modei, jurnalisti, politicieni si oameni de afaceri au urmarit, pret de 30 de minute un spectacol de eleganta 100% romanesc.

Show-ul de moda de la celebrul Hotel de Paris, proprietatea Printului Albert de Monaco, a fost deschis de discursul doamnei Luciana de Montigny, sotia lui Andre de Montigny – consulul Braziliei la Monaco, cea care a tinut sa multumeasca delegatiei Romaniei pentru profesionalismul de care a dat dovada in pregatirea acestui eveniment.

Costumele business, de cocktail, sacourile de vara si tinutele masculine de ceremonie au fost prezentate de 15 manechini romani, atent alesi de designer.

Cele 30 de tinute vestimentare din lana S’160, lana cu mohair, matase brocart, tweed, lana cu matase, bumbac, in cu matase au fost prezentate pe ritmuri de Bossa Nova, fiind in detaliu analizate de invitati.

La show-ul lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo au participat Baroneasa Cecile de Massy, JeanPierre Dreno – Procuror General al Principatului de Monaco, Norbert Fassiaux – seful Politiei din Monaco, Fabrice Notari – Vice-Presedintele Consiliului National al Principatului de Monaco, Claudio Scajola – Ministru al Guvernului Italian, precum si Ioan T. Morar consulul Romaniei la Marsilia impreuna cu sotia, Alina Sorescu si Rita Muresan care a sosit special de la Milano pentru acest eveniment.

La finalul prezentarii colectiei, Alexandru Ciucu si-a facut aparitia pe podium in aplauzele celor peste 100 de invitati fiind apoi rechemat la bis, multumita impactului pe care l-a avut colectia sa.

Designerul a fost ulterior felicitat personal de fiecare invitat, colectia lui de costume premium fiind descrisa ca “un suflu proaspat in moda masculina”.

Evenimentul a fost organizat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale si al Principelui Radu de Romania si in colaborare cu Maison de L’Amerique Latine de Monaco.

Creatiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse pana pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmand a fi admirate de un public select din Principat.