Connect with us

Stiri Interne

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, cuplati de un celebru designer!

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu s-au cunoscut in urma cu sapte ani, la Cerbul de Aur, festival pe care artista il prezenta. Iata ce designer celebru le-a facut cunostinta.

Publicat

pe

catalin_botezatu_alexandru_ciucu_alina-sorescu

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu s-au cunoscut in 2008, la Cerbul de Aur, festival care era atunci prezentat de frumoasa artista.

Designerul de costume a remarcat-o pe cantareata pe scena evenimentului si, impresionat de frumusetea si charisma ei, l-a rugat pe Catalin Botezatu sa ii faca cunostinta cu aceasta.

„Nu stiu, Alex, ea nu e din alea, e treaba serioasa cu fata asta. E cuminte”, i-a spus atunci Botezatu, asigurandu-l ca Alina are alte asteptari decat o relatie pasagera. Vazand insa ca insista, Botezatu le-a facut ulterior cunostinta, spunandu-i inainte Alinei: „Alina, hai sa iti prezint pe unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, un baiat serios. El e Alex si ii place tare mult de tine, atât de mult incât cred ca vrea sa te ia si de nevasta”.

Conform Click, Ciucu i-a pus de atunci lui Botezatu porecla „Catalin gura de aur”, pentru faptul ca a avut cuvintele potrivite pentru a o impresiona pe artista si a deschide astfel calea catre casnicia fericita de care se bucura in prezent.

Alina Sorescu-Alexandru-Ciucu-copii

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu s-au casatorit in anul 2010 si au in prezent o fetita si un al doilea copil ce urmeaza sa vina pe lume in primavara anului viitor.