Connect with us

Stiri Interne

Alexia Eram și fratele ei, Aris, merg la America Express

La două luni după terminarea sezonului în care Bordea și Cortea au ieșit învingători, postul de televiziune Antena 1 pregătește un nou sezon al emisiunii America Express. Se pare că filmările vor începe în curând, iar printre concurenți se numără Alexia Eram și fratele ei, Aris.

Publicat

pe

Alexia Eram și fratele ei, Aris, merg la America Express

Antena 1 se pregătește de filmările pentru un nou sezon al reality show-ului America Express. Sezonul anterior s-a încheiat la sfârșitul lunii martie. Câștigătorii premiului în valoare de 30 000 de euro au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

În noul sezon, conform TV Mania, printre concurenți se vor număra și copiii Andreei Esca. Este vorba despre Alexia Eram și fratele ei, Aris. Filmările se vor desfășura tot în locații din America Latină.

Alexia are 22 de ani și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din țara noastră. Aris Eram are 19 ani și este student în Spania, la Barcelona. Poate mulți s-ar fi așteptat ca Alexia Eram să plece într-o astfel de aventură alături de iubitul ei, Mario Fresh. Artistul a participat însă deja la Asia Express în anul 2020, împreună cu Alex Velea.

În presa autohtonă au mai fost speculate câteva nume de vedete care ar urma să pornească în aventura numită America Express. Este vorba despre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dar și de Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu.

Ca de fiecare dată, concurenții vor fi nevoiți să facă față tuturor provocărilor și să își ducă misiunile la bun sfârșit.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *